ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 stylish χτενίσματα του Δημήτρη Γιαννέτου για stars του Χόλιγουντ, για να αντιγράψεις στις διακοπές


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2023

7 stylish χτενίσματα του Δημήτρη Γιαννέτου για stars του Χόλιγουντ, για να αντιγράψεις στις διακοπές
Instagram/@ Dimitris Giannetos
Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας παρουσιάζει τα ωραιότερα χτενίσματα μέσα από το Instagram

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει κατακτήσει το Χόλυγουντ με τα φρέσκα χτενίσματα που δημιουργεί στις διάσημες πελάτισσές του. Ο ΄Ελληνας hairstylist μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram μας δείχνει όλα τα στιλάτα χτενίσματα που αίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθήνα, αλλά έπειτα αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αμερική και να κυνηγήσει το όνειρό του. Λίγα χρόνια αργότερα κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ. Η πρώτη του συνεργασία ήταν με την Μαρία Μενούνος και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές σταρς. Από τα μαγικά χέρια του περνούν οι πιο λαμπερές celebrities όπως η Τζίτζι Χαντίντ, η Αμάλ Κλούνεϊ, Σίντι Κρόφορντ, Μέγκαν Φοξ και άλλες πολλές. Αυτό που ξεχωρίζουμε είναι ότι βρίσκει το τέλειο χτένισμα για τη καθεμία που αναδεικνύει τόσο το πρόσωπό της όσο όμως και τον χαρακτήρα της.

Λατρεύει τα ponytails, τα wavy looks, τα buns και γενικά τα πιο ατημέλητα hair looks που δείχνουν ανεπιτήδευτα και πιο fresh. Οι παρακάτω εικόνες είναι το απόλυτο καλοκαιτρινό inspo που χρειαζόσουν!

Παρακάτω θα βρεις όλα τα στιλ αφέλειας που ταιριάζουν στα στρογγυλά πρόσωπα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.