ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτά είναι τα 7 top κουρέματα που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2023

Αυτά είναι τα 7 top κουρέματα που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι
Instagram/@ laura wittek
Δες τις καλύτερες ιδέες για καλοκαιρινά κουρέματα και κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου

Ας υποδεχτούμε τον Αύγουστο με μια αλλαγή στα μαλλιά μας. Λίγο πριν τις διακοπές, ένα νέο κούρεμα θα φρεσκάρει την εικόνα μας και φυσικά θα ανεβάσει τη διάθεσή μας. Οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τόλμη και έναν hair expert, που θα μας καθοδηγήσει σωστά. Με τόσες εικόνες στα social media σίγουρα νιώθουμε μπερδεμένες και όταν έρχεται η ώρα της κρίσιμης απόφασης δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Εδώ έρχονται και οι αγαπημένες μας fashionistas που πολλές φορές έχουν τις καλύτερες ιδέες για τα μαλλιά και μπορούμε να εμπνευστούμε.

Για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, αναζητήσαμε όλα εκείνα τα hot κουρέματα που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων για τα περισσότερα it girls. Πρόκειται για τα ωραιότερα κουρέματα που ταιριάζουν απόλυτα στο summer vibe μας και έχουν την έγκριση των καλύτερων hair experts.

Παρακάτω έχουμε τα 7 κορυφαία κουρέματα για φέτος το καλοκαίρι. Από το διαχρονικό pixie with a twist, το bob μέχρι και το cool shagy – όλα σε περιμένουν για να έχεις την πιο stylish εμφάνιση όλο τον Αύγουστο (και όχι μόνο).

1. Shaggy hair

2. Choppy elfin cut

3. Wispy waves

4.The naked bob

5. The shixie

6. The short ’60s fringe

7. Face-framing and feathered

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.