ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάρι Μπράντσο: Πώς να αποκτήσεις τις μπούκλες της αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια


Ελένη Τσούτση

31 Ιουλίου 2023

Κάρι Μπράντσο: Πώς να αποκτήσεις τις μπούκλες της αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια
Splash Ideal Images
Οι iconic μπούκλες της Κάρι Μπράντσο επέστρεψαν

Από την Μπέλα Χαντίντ μέχρι την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την Κέιτι Χολμς , φαίνεται ότι πολλές αγαπημένες μας celebrities με φυσικά ίσια μαλλιά δεν μπορούν να αντισταθούν στις μπούκλες των ’80. Σύμφωνα με το Google Trends, τους τελευταίους 12 μήνες, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για την «περμανάντ» αυξήθηκαν κατά 350%. Αυτό σημαίνει ότι το χτένισμα της Κάρι Μπράντσο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Αυτές οι διάσημες sexy μπούκλες είναι ένα από τα πιο περιζήτητα beauty trends και με χαρά διαπιστώνουμε πως επιστρέφουν δυναμικά. Φριζαρισμένες - εσκεμμένα - μπούκλες που θυμίζουν περμανάντ. Ανάλαφρες, απόλυτα φυσικές και με ελαφριά κίνηση, διαχωρίζονται από τα glam, wavylooks των 00’s και δίνουν μια 80’s nostalgia.

«Η περμανάντ επιστρέφει λόγω του πόσο υπέροχες δείχνουν οι μπούκλες», λέει ο διάσημος κομμωτής Άντριου Φίτζιμονς. Για όσες έχουν φυσικά ίσια, λεπτά ή γενικά αδύναμα μαλλιά, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα δυναμώσουν. Απλά σκέψου όλη αυτή την κίνηση. Σε σύγκριση με το κλασικό wave hair look της παραλίας, η περμανάντ χαρίζει ένα πιο δυναμικό και σταθερό αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, μια high glam γεμάτη όγκο από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, για να νιώσεις περισσότερο σαν ντίβα της disco παρά σαν σέρφερ. «Αυτό είναι ένα τόσο τολμηρό χτένισμα», λέει ο Φίτζιμονς στη British Vogue.

Πώς να πετύχεις την απόλυτη περμανάντ μόνη σου στο σπίτι;

Εξαρτάται από τον τύπο και το μήκος των μαλλιών σου. Για πιο κοντά μαλλιά, δοκίμασε ένα σετ ειδικών ρόλεϊ. Για για μεγαλύτερα μήκη, χρησιμοποίησε πιο μικρά ρόλεϊ. Αυτό που θέλεις είναι να δημιουργήσεις τέλειες, ογκώδεις μπούκλες σε διάφορα μεγέθη. Ακόμη, αυτό που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την περμανάντ είναι τα προϊόντα για απαλές μπούκλες αντί για προϊόντα με πιο σκληρές συνθέσεις.

Βρες στην παρακάτω gallery: 7 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά και τέλειες μπούκλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.