ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 στιλ καρέ που θα κάνουν θραύση αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2023

7 στιλ καρέ που θα κάνουν θραύση αυτό το φθινόπωρο
Instagram/ taylorlashae
To καρέ για μία ακόμη σεζόν έχει πρωταγωνιστική θέση στις τάσεις του φθινοπώρου. Εσύ ποιο θα δοκίμαζες;

Το καρέ αναμφίβολα είναι το πιο chic και stylish κούρεμα. Ξεκίνησε την άνοδό του στα μακρινά χρόνια της πανδημίας και παραμένει μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή τρία χρόνια μετά. Μάλιστα, στο TikTok οι αναζητήσεις του πλησιάζουν το 1 δισεκατομμύριο προβολές και αυτό το λες και δείγμα πραγματικής λατρείας. Είναι ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες αφού είναι κομψό και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling.

Μέχρι και οι πιο πιστές των μακριών μαλλιών, ενέδωσαν και τόλμησαν να χάσουν λίγο το μήκος τους. Short bob, lob, blunt bob και ένα σωρό ακόμα ονομασίες έδωσαν τόσες εναλλακτικές στις γυναίκες, που ήταν αναπόφευκτο να μην τις κερδίσουν.

Ένα μικρό kind reminder: Το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σε εμποδίζει σε τίποτα να αλλάζεις χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματίζεσαι με διαφορετικά στιλ. Οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια ότι δεν είναι όλα τα καρέ τάση και δεν είναι όλα τα καρέ το ίδιο κομψά (ανάλογα με το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύεις, φυσικά).

Οι φανατικές του καρέ, μόλις βρήκαν πολλούς τρόπους να ανανεώσουν το κούρεμά τους, ενώ για όσες ήταν δύσπιστες, ίσως οι τόσες εναλλακτικές τις κάνει να το ξανασκεφτούν.

Έτσι, είτε είσαι λάτρης του French bob είτε προτιμάς κάτι που είναι πολύ πιο κοντό, παρακάτω θα βρεις τις top τάσεις για να εμπνευστείς καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά στη νέα σεζόν.

French bob

Side-parted bob

Micro bob

Jenny.Gr

Wavy bob

Italian bob

Long bob

The blunt bob

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.