ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Αύγουστο; Αυτό είναι το sexy χτένισμα που μπορείς να κάνεις μόνη σου


Ελένη Τσούτση

11 Αυγούστου 2023

Είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Αύγουστο; Αυτό είναι το sexy χτένισμα που μπορείς να κάνεις μόνη σου
Instagram/@zendaya
To sleek back wet look είναι το χτένισμα που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι

Το είδαμε τόσο σε fashion events, όσο και σε επίσημες red carpet τελετές και κάθε φορά κατάφερνε να μας εντυπωσιάσει. Φέτος, το ίδιο hairstyle θα συνεχίσει να είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων κάθε γυναίκας, αν και το wet look θα πάει ένα βήμα παραπέρα, παίρνοντας περισσότερες μορφές.

Τα βασικά προϊόντα που πρέπει να βάλεις στην beauty shopping list σου για να το πετύχεις είναι τζελ, κρέμα φορμαρίσματος, mousse (αφρός μαλλιών) και λακ. Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου δεν είναι εντελώς ίσια, θα πρέπει πρώτα να τα ισιώσεις, γιατί αν τους βάλεις τζελ όσο είναι βρεγμένα, όταν στεγνώσουν θα γίνουν πάλι σγουρά. Όσον αφορά στη λακ, μην το παρακάνεις με την ποσότητα – αλλιώς τα μαλλιά σου θα γίνουν πολύ σκληρά.

Αν έχεις πυκνά ή ξηρά μαλλιά θα πρέπει να επιλέξεις έναν πιο δυνατό συνδυασμό serum και κρέμας πρώτα και στη συνέχεια να τελειοποιήσεις με gel και λάδι μαλλιών. Αν έχεις πιο λεπτά μαλλιά, επίλεξε, mousse και τζελ μαλλιών.

Το wet look είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο γάμο είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Βρες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη και επίλεξε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τις αναγκές σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.