ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Άμμος στα μαλλιά: Το σωτήριο tip για να τη βγάλεις


Ελένη Τσούτση

12 Αυγούστου 2023

Άμμος στα μαλλιά: Το σωτήριο tip για να τη βγάλεις
Instagram/@ chloelecareux
Το trick που θα σε σώσει από την ενοχλητική αίσθηση της άμμου

Ακόμη και οι μεγαλύτεροι λάτρεις της θάλασσας, παραδέχονται ότι όλη η άμμος που μεταφέρεται από την αγαπημένη τουςπαραλία στα μαλλιά, είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα. Και εμείς είμαστε εδώ για να συμφωνήσουμε απόλυτα. Αυτή η αίσθηση μας ενοχλεί και εκείνη τη στιγμή νιώθουμε κατευθείαν ότι θέλουμε να την ξεφορτωθούμε από πάνω μας.

Υπάρχει όμως ένα σωτήριο trick ώστε την επόμενη φορά που θα γεμίσεις με άμμο, να απαλλαχτείς από αυτή γρήγορα. Το πρώτο βήμα είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και όταν στεγνώσουν τελείως, μπορείς να γυρίσεις το κεφάλι σου και να κουνήσεις τα μαλλιά σου βάζοντας τα δάχτυλά σου αναμεσά τους. Αυτό θα απομακρύνει μεγάλο μέρος αφού η άμμος έχει την «κολλάει» στα βρεγμένα μαλλιά και στο δέρμα.

Jenny.Gr
Pexels

Αν μετά από αυτό και πάλι νιώθεις ότι η άμμος δεν έχει φύγει από το τριχωτό, στέγνωσέ τα με το πιστολάκι και βάλε λίγη πούδρα ώστε να μαλακώσει τις τρίχες. Έπειτα, γύρισε και πάλι το κεφάλι σου και κούνησε τα μαλλιά σου. Τέλος, συνέχισε με το λούσιμο που θα απομακρύνει και τον παραμικρό κόκκο άμμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.