ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια, σύμφωνα με τους experts


Ελένη Τσούτση

31 Αυγούστου 2023

Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια, σύμφωνα με τους experts
Instagram/ @dafne_evangelista
Αν θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια με super όγκο, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να έχουν όγκο και να δείχνουν πλούσια και πυκνά τότε τότε το curve cut είναι το κούρεμα που πρέπει να κάνεις. Με επιρροή από το «Rachel cut» της Jennifer Aniston, (το διάσημο hair look των 90s), τώρα έρχεται με νέα εκδοχή του που έχει την ίδια φιλοσοφία και αισθητική, αλλά λίγο πιο ανανεωμένη.

Το curve cut έχει ανάλαφρα layers και ακολουθεί το C σχήμα με σκοπό να δώσει έναν υπέροχο όγκο στα μαλλιά ενώ παράλληλα τονίζει όμορφα τις γωνίες του προσώπου. Είναι μια από τις hot τάσεις που θα βλέπουμε παντού γύρω μας και ήδη τα αγαπημένα μας it girls στο Instagram το έχουν λατρέψει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling, αφού αρκεί να αφήσεις τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Όλη την δουλειά την έχει κάνει το κούρεμα, όπως σημειώνουν οι ειδικοί.

Το curve cut προσαρμόζεται τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα ότι πρέπει να το τολμήσεις και να κάνεις τη διαφορά αυτό το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.