ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έτσι κάνουν τα μαλλιά τους οι Γαλλίδες: Το chic κούρεμα της σεζόν


Ελένη Τσούτση

23 Αυγούστου 2023

Έτσι κάνουν τα μαλλιά τους οι Γαλλίδες: Το chic κούρεμα της σεζόν
Instagram/ @clickmyworld
Το λατρεύουν τα it girls, κι όχι άδικα

Η υπογραφή των Γαλλίδων στα μαλλιά αναμφίβολα είναι το καρέ που δίνει χαρακτήρα και στιλ σε όλη την εμφάνιση. Πρόκειται για ένα από τα πιο stylish αλλά και διαχρονικά haircuts που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ αυτό το φθινόπωρο και αναβαθμίσεις την εικόνα σου.

Άλλωστε ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες αναβαθμίζοντας αμέσως το look τους. Και αυτή τη σεζόν είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις που λατρεύουν όλα τα it girls. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι stars έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με κοντό καρέ που θυμόμαστε ακόμη και σήμερα.

Επειδή λοιπόν είναι η εποχή που θέλεις να βρεις την επόμενη αλλαγή για τα μαλλιά σου, αν έχεις ξεμείνει από έμπνευση, εμείς σας έχουμε όση χρειάζεσαι. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το τολμήσεις και με φράντζα ή με τις αγαπημένες γαλλικές αφέλειες στο μπροστινό μέρος.

Πάρε όση έμπνευση χρειάζεσαι από τα παρακάτω French girls!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.