ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η πλεξούδα που θα δημιουργήσεις μόνη σου ακόμη και στο γραφείο


Ελένη Τσούτση

11 Σεπτεμβρίου 2023

Η πλεξούδα που θα δημιουργήσεις μόνη σου ακόμη και στο γραφείο
@marlene_rougier
Τα braids έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks και μπορείς αύριο κιόλας να δοκιμάσεις μια stylish πλεξούδα

Οι πλεξούδες είναι το ιδανικό χτένισμα όχι μόνο για την παραλία αλλά και για το γραφείο αφού δίνει στο look αυτόν τον ανάλαφρο χαρακτήρα που επιζητούμε όλες μας. Αν έχεις βαρεθεί λοιπόν να βλέπεις τα μαλλιά σου με το ίδιο χτένισμα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μια πλεξούδα. Μπορεί να σας φαίνεται ακατόρθωτη, όμως με τη σωστή καθοδήγηση θα μπορείς να την κάνεις μόνη σου. Ρομαντική, αθώα αλλά και εντυπωσιακή, θα απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπό σας και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου.

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως είδαμε, θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και το φθινόπωρο. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει από cute girls, σε stylish women και το αντίστροφο -και πολλά άλλα. Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε. Με το παρακάτω video, θα γίνει η braid διαδικασία, παιχνίδι.

It's a promise!

@audreyvictoria_ it comes out perfect ✨ #hairtok #braidhairstyles #braids #braidhack #hairhack #summerhairstyles #easyhairstyles #hairtutorial #hairstyleideas #hairtrends2023 #foryou #fypシ ♬ original sound - qaa

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.