ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε το κούρεμα που χαρίζει super όγκο στα λεπτά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2023

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε το κούρεμα που χαρίζει super όγκο στα λεπτά μαλλιά
Instagram/@ thewalesbrasi
Η Κέιτ Μίντλετον υποδέχεται το φθινόπωρο με μία φρέσκια τάση που θα λατρέψεις

Η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να κάνει συντηρητικές αλλαγές στα μαλλιά της αλλά φροντίζει πάντα να φρεσκάρουν την εικόνα της. Πρόκειται για διακριτικές αλλαγές που ανανεώνουν τα looks της και εμείς είμαστε εδώ να τα καταγράφουμε και να σε γεμίζουμε έμπνευση. Αν μάλιστα ανήκεις και στην κατηγορία που δεν τολμούν δραματικές αλλαγές, η Κέιτ θα γίνει το αγαπημένο σου beauty inspo.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση, η Κέιτ πόζαρε με ένα μπλε κοστούμι του Alexander McQueen, ωστόσο τα μακριά καστανά μαλλιά της τράβηξαν την προσοχή μας. Η ίδια επέλεξε να κάνει μακριές φράντζες που αγκαλιάζουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το στιλ φράντζας μας θυμίζει, το θρυλικό hair cut της Farrah Fawcett από την δεκαετία των '70.

«Είναι τέλεια επιλογή αν θέλεις να αποκτήσουν ένα χαρακτηριστικό στοιχείο τα μαλλιά σου, αλλά δεν θέλεις να κάνεις κάτι δραστικό όπως μια γεμάτη φράντζα», αναφέρει η hair stylist, Roi Nadin, στη British Vogue. «Είναι επίσης μία πολύ soft αλλαγή και μάλιστα ταιριάζει σε όλες. Είναι ιδανικό και για λεπτά μαλλιά, καθώς πυκνώνει λίγο το μπροστινό μέρος», προσθέτει.

Όπως έδειξε η Κέιτ, αυτή η φράντζα είναι ένα έκυπνο κόλπο για το «καδράρισμα» του προσώπου. Όσον αφορά το καθημερινό styling, υπάρχουν επιλογές. «Για να αποκτήσεις το look Bardot, στέγνωσέ τα με το πιστολάκι προς τα εμπρός μόνο με τα χέρια ή με μια βούρτσα ώστε να αποκτήσουν τον όγκο της Farrah Fawcett», προσθέτει η Nadin.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.