ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 cool σχέδια νυχιών για να κάνεις τη διαφορά τη νέα σεζόν


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2023

5 cool σχέδια νυχιών για να κάνεις τη διαφορά τη νέα σεζόν
@alenavbas
Αν θέλεις ένα διαφορετικό μίνιμναλ αλλά και funky σχέδιο, παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο προωσπικό σου στιλ

Αναζητώντας το επόμενο φθινοπωρινό μανικιούρ μου έπεσα επάνω στο εντυπωσιακό Instagram feed της γνωστής influencer, Alejandra Navarro Basanta. To στιλ της είναι fun, cool με μίνιμαλ πινελιές και όπως θα δεις τα μανικιούρ που επέλεξε δίνουν extra πόντους ακόμη και στο πιο απλό look.

Οι διακριτικές γραμμές και ο συνδυασμός των χρωμάτων λειτουργούν μοναδικά και είναι σίγουρα μία πρόταση διαφορετική από τις άλλες. Μπορείς και εσύ να εμπνευστείς από τις παρακάτω προτάσεις και να δώσεις έναν pop χαρακτήρα στα νύχια σου. Αν έχεις κλείσει ραντεβού με το αγαπημένο σου nail salon, δες τα ωραιότερα cool mani και ζήτησε από την expert να το αντιγράψει. Μικρά περίτεχνα σχέδια και αλλά πιο απλά, είναι το inspo που δεν ήξερες ότι είχες ανάγκη.

Εντυπωσιακή, έντονη, κομψή ή εκκεντρική πρόταση, για εσένα που αναζητάς μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση για τα άκρα σου αυτό το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.