ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hair flip της Jackie O’ είναι το χτένισμα του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2023

 Το hair flip της Jackie O’ είναι το χτένισμα του φθινοπώρου
Instagram/@bizceizleyin
Το hair look που θα χαρίσει όγκο και στιλ στο καθημερινό σου hair look

Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσουμε το στιλ μας τη νέα σεζόν είναι ένα φρέσκο hair look. Αν αναζητάς ένα έξυπνο tip για να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου χτένισμα, το “hair flip” είναι η ιδανική επιλογή. Είναι η must τάση που έχουν ήδη λατρέψει αγαπημένες celebrities, όπως οι Hailey Bieber, Kim Kardashian, Jennifer Lopez και Ariana Grande.

Πρόκειται για ένα stylish χτένισμα καθώς οι flicky και flippy άκρες χαρίζουν όγκο και χαρακτήρα. Είναι εμπνευσμένο από τα ‘60s, αλλά με μία πιο μοντέρνα χροιά. Όπως σημειώσαμε έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’60 και μάλιστα έγινε γνωστό από τις Jackie Kennedy και Mary Tyler Moore.

Jenny.Gr

Το hair flip είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ανανεώσεις το στυλ σου, θέλει λίγη προσπάθεια και τη διάθεση να αναβιώσεις την επαναστατική διάθεση των 60s. Χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι για να γύρισε τις άκρες προς τα πάνω και προς τα έξω, μέχρι να σταθεροποιηθούν τα μαλλιά.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.