ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 3 κουρέματα που κάνουν, αυτή την περίοδο, τα διασημότερα supermodels


JTeam

8 Οκτωβρίου 2023

Τα 3 κουρέματα που κάνουν, αυτή την περίοδο, τα διασημότερα supermodels
@hoskelsa / instagram
Σου δίνουμε την απαραίτητη έμπνευση, για μια δυναμική φθινοπωρινή σεζόν

Tα διάσημα μοντέλα αποτελούσαν ανέκαθεν πηγή έμπνευση για τα επόμενα looks μας είτε σε ότι αφορά το make up, τα μαλλιά, είτε το styling. Βρισκόμενες μέσα στον χώρο της μόδας και δίπλα σε κορυφαίους experts, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από τις πρώτες τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και να μας ωθούν σε αλλαγές στην εμφάνιση μας, οι οποίες θα μας ανανεώσουν.

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσουμε σε νέες τάσεις, οι οποίες θα μας συνοδέψουν τις φθινοπωρινές μας ημέρες και όχι μόνο. Άλλωστε κάθε αλλαγή εποχής είναι στην πραγματικότητα μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, τα οποία έχουμε ανάγκη.

Αν λοιπόν χρειάζεστε λίγη παραπάνω έμπνευση για την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο σας, τότε έχουμε μερικά από τα top κουρέματα, τα οποία ταιριάζουν στις περισσότερες σύγχρονες γυναίκες, και αποτελούν ιδανική επιλογή για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν.

Executive bob

Jenny.Gr
@hoskelsa / instagram

«Τα bob, γενικά, είναι ένα απλό κούρεμα και ταιριάζει σε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες, διαθέσεις και στυλ», αναφέρει ο Luke Hersheson, ο οποίος εξηγεί ότι το executive bob δεν ορίζεται απαραίτητα από το σχήμα του, αλλά από τη συνολική του διάθεση και φινίρισμα.

«Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για ένα τέτοιο κούρεμα είναι το χρώμα», λέει ο Hersheson. «Για να επιτευχθεί μια αίσθηση ομοιομορφίας. Αν κάνεις balayage ή ανταύγειες θα χάσει την stylish αυστηρότητά του. Αντίθετα, είναι τέλειο να επιλέξεις ένα χρώμα που θα ολοκληρώσει το hair look σου».

French bob

Jenny.Gr
@erickinvisible / instagram

Όπως καταλαβαίνεις (και φέτος) το καρέ έχει την τιμητική του. Το θέμα είναι να επιλέξεις αυτό που θα υποστηρίξεις καλύτερα. Σε περίπτωση λοιπόν που το παραπάνω κούρεμα, δηλαδή "executive bob" σου φαίνεται αρκετά αυστηρό, τότε μπορείς να πας στο Παριζιάνικο. Το γαλλικό bob είναι πιο κοντό από το συνηθισμένο και η έμπνευση έρχεται από την εποχή των 20s και 30s, εξηγεί ο Adam Reed, κομμωτής και ιδρυτής της Arkive Headcare στο The Stylist.

«Μου θυμίζει τη Louise Brooks – έχει αυτή την αίσθηση της τραγουδίστριας της τζαζ. Είναι αυθόρμητο και κομψό.» Όσο για το ίδιο το κόψιμο, είναι λίγο πιο κοντό από το μήκος των ώμων με το οποίο συνήθως συνδέονται τα bobs. «Η φράντζα πρέπει να κάθεται ακριβώς πάνω από το φρύδι – ελαφρώς πιο κοντή από μια συνηθισμένη φράντζα, αλλά εξακολουθεί να είναι σούπερ κομψή.

Layered haircut

Jenny.Gr
@erickinvisible / instagram

Τα φιλαρίσματα επιστρέφουν δυναμικά τη φετινή σεζόν, δίνουν σχήμα, κίνηση και εύκολα χτενίσματα χωρίς θερμότητα και πολύ styling. «Ένα ενδιαφέρον κούρεμα με προσεκτικά κομμένα layers και πιο κοντά τμήματα γύρω από το πρόσωπο μπορεί να εκσυγχρονίσει το look του super model», λέει ο θρυλικός κομμωτής Sam McKnight στο Bazaar. «Θα δώσει όγκο χωρίς πολλή δουλειά», προσθέτει. Ο McKnight είναι γνωστός για τα iconic hair cuts της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, αλλά και πολλών super models.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.