ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αποκτήσεις υγιή και λαμπερά μαλλιά, μόνο με μία ζεστή πετσέτα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Οκτωβρίου 2023

Πώς να αποκτήσεις υγιή και λαμπερά μαλλιά, μόνο με μία ζεστή πετσέτα
Μια συμβουλή ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λούσεις τα μαλλιά σου; Θα μπορούσαν πραγματικά να γραφτούν τόμοι για αυτό το θέμα ομορφιάς, στο οποίο, ωστόσο, οι απόψεις των ειδικών δεν συμφωνούν πάντα. Σε μια προσπάθεια να αναπτύξουμε την τέλεια πρακτική, μπορούμε να ξεκινήσουμε, εξαλείφοντας μερικά πολύ κοινά λάθη: από τη συνήθεια να χρησιμοποιούμε ενυδατικά σαμπουάν καθημερινά μέχρι να παραλείπουμε να καθαρίζουμε καλά κάποιες περιοχές, όπως πίσω από τα αυτιά και στον αυχένα.

Επιπλέον, αναζητάμε συνεχώς tips που αναβαθμίζουν τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών και βελτιώνουν ορατά την εικόνα τους. Ένα από αυτά είναι η χρήση ζεστής πετσέτας πριν το λούσιμο των μαλλιών: ένας χρυσός κανόνας για βαθύ καθαρισμό και λάμψη στα μαλλιά.

Jenny.Gr

Η τεχνική αυτή δημιουργεί ένα ιδανικό τελετουργικό αποτοξίνωσης που βοηθά να αφαιρεθούν υπολειμμάτων προϊόντων και φυσικών ελαίων από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής

Όταν θέλεις λοιπόν να εφαρμόσεις ένα προϊόν αποτοξίνωσης στο σπίτι -το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμο να το εφαρμόζεις μία φορά την εβδομάδα, συνιστάται να βρέχεις μια πετσέτα με ζεστό νερό και να την τυλίγεις γύρω από τα μαλλιά σου αφού έχεις εφαρμόσει πρώτα φυσικά το προϊόν στο τριχωτό της κεφαλής, τις ρίζες, τα μήκη και τις άκρες. Η θερμότητα της πετσέτας θα διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στα μαλλιά και έτσι, λειτουργώντας δηλαδή η ζεστή πετσέτα ως σάουνα, θα σου επιτρέψει να δεις ταχύτερη μεταμόρφωση στην ποιότητα των μαλλιών σου, λάμψη και αναζωογόνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.