ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μόλις αναβάθμισε το κλασικό μανικιούρ - Η sheer nude απόχρωση που θα λατρέψεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Οκτωβρίου 2023

Η Τζένιφερ Λόπεζ μόλις αναβάθμισε το κλασικό μανικιούρ - Η sheer nude απόχρωση που θα λατρέψεις
IG @jlo
Άλλο ένα nail look της Τζένιφερ, που μας ενθουσίασε

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η pop star που έχει λανσάρει πραγματικά χιλιάδες nail trends, κι εμείς λατρεύουμε να τα παρακολουθούμε. Milk bath nails για την ημέρα του γάμου της, weather βερνίκι για να γιορτάσει την έναρξη του φθινοπώρου, pink nails σε σχήμα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσουμε πριν τη δούμε να τo φοράει. Τι κρύβεται όμως κάτω από αυτά τα glossy μανικιούρ;

Όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες στο λαμπερό πάρτι Schiaparelli, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα, παρά μόνο τα υγιή, υπέροχα φυσικά της νύχια.

Η nail artist Έρι Ισίζου χρησιμοποίησε μόνο μια διακριτική sheer nude απόχρωση, Lily of the Valley από την PLA για το μανικιούρ, με το οποίο εμφανίστηκε στο λαμπερό event η Τζένιφερ και τοποθετήθηκε, λέγοντας: «Θέλαμε να κάνουμε ένα καθαρό, φυσικό μανικιούρ για να συμπληρώσουμε τα κοσμήματα της Schiaparelli».

Τα τελευταία χρόνια, η υγεία των νυχιών βρίσκεται στο προσκήνιο των τάσεων, ενώ ακόμα και τα ίδια τα nail brands δημιουργούν πλέον ολόκληρες σειρές αφιερωμένες στην αποκατάσταση των αδύναμων νυχιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.