ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chic-ness: Τα must χρώματα για τα πιο σικάτα νύχια αυτή τη σεζόν


JTeam

10 Οκτωβρίου 2023

Chic-ness: Τα must χρώματα για τα πιο σικάτα νύχια αυτή τη σεζόν
Instagram/chloelecareux
Υπάρχουν μερικά χρώματα για τα νύχια σου, που αυτομάτως κάνουν το look σου να φαίνεται πιο chic

Όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα chic look, φυσικά και δεν κοιτάμε μόνο τα ρούχα μας. Ναι, τα ρούχα παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά αν οι δεύτεροι ρόλοι είναι «αδιάβαστοι» και οι ηθοποιοί «ατάλαντοι», πόσο να λάμψει και ο πρωταγωνιστής; Τα αξεσουάρ, τα μαλλιά, το make up και τα νύχια μας ολοκληρώνουν και δένουν την εικόνα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Εδώ θα ασχοληθούμε με τα νύχια. Σε ένα chic look λοιπόν τα χέρια μας πρέπει να είναι περιποιημένα, να έχουμε κάνει απολέπιση με ένα ελαφρύ scrub, να έχουμε βάλει ενυδατική που να μην είναι λιπαρή και να έχουμε φροντίσει τα νύχια μας, ώστε να είναι καθαρά, λιμαρισμένα και με σωστό μανικιούρ. Το χρώμα επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Δεν είναι όλα τα χρώματα καλοδεχούμενα σε ένα τέτοιο look, οπότε στην παρακάτω λίστα θα δεις ποια χρώματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα και να είσαι μέσα στο θέμα. Ας ξεκινήσουμε!

1. Μπορντό

2. Παλ ροζ

3. Βυσσινί

4. Κόκκινο

5. Το ροζ του γαλλικού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.