ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μήπως έχεις αντιδραστική τριχόπτωση; Μάθε πώς να την καταπολεμήσεις!


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Οκτωβρίου 2023

Μήπως έχεις αντιδραστική τριχόπτωση; Μάθε πώς να την καταπολεμήσεις!
Dora Dimitriou
Η αντιδραστική τριχόπτωση αντιμετωπίζεται με τον ιδανικό σύμμαχο φροντίδας

Τα μαλλιά μας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της εικόνας μας. Τονίζουν τη θηλυκότητά μας και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας. Όλες μας θέλουμε να τους παρέχουμε την καλύτερη φροντίδα για να τα διατηρούμε υγιή, δυνατά και λαμπερά.

Ωστόσο στην καθημερινότητα, δεν είναι λίγοι οι παράγοντες ή τα γεγονότα (άγχος, αλλαγή εποχής, συναισθηματικό σοκ, εγκυμοσύνη και τοκετός, σωματική κόπωση, κακής ποιότητας ή ελλιπής διατροφή, ασθένειες, φαρμακευτικές αγωγές, υπερβολικές τεχνικές επεξεργασίας των μαλλιών, κ.α.) που «σαμποτάρουν» τις προσπάθειές μας, επηρεάζουν τον φυσικό ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας και με τον τρόπο τους οδηγούν σε ξαφνική απώλεια μαλλιών, η οποία έχει, φυσικά, άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.


Έχεις παρατηρήσει και εσύ έντονη απώλεια μαλλιών; Μην ανησυχείς, υπάρχει λύση!


Η ανησυχητικά έντονη απώλεια μαλλιών επίσημα ονομάζεται αντιδραστική τριχόπτωση, η οποία καταπολεμάται και μπορεί να αποτελέσει ένα προσωρινό φαινόμενο. Για να αντιμετωπιστεί αυτός ο τύπος τριχόπτωσης, είναι απαραίτητο να επανενεργοποιηθεί γρήγορα η τριχοφυΐα με την έναρξη ενός νέου κύκλου τριχών και την επιβράδυνση της τριχόπτωσης.

Jenny.Gr


Αν παρατηρείς κι εσύ αυτή την περίοδο αυξημένη απώλεια τριχών κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνε αυτό το restart που έχουν απόλυτη ανάγκη τα μαλλιά σου, επιλέγοντας για την φροντίδα τους το ολοκληρωμένο και άκρως αποτελεσματικό τελετουργικό περιποίησης Triphasic από τη René Furterer. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σύστημα που με τη δύναμη της βοτανικής και των πολύτιμων φυσικών συστατικών και αιθέριων ελαίων, σταματάει άμεσα την αντιδραστική τριχόπτωση και αυξάνει ορατά την πυκνότητα των μαλλιών, ανακτώντας τη ζωτικότητα, τη δύναμη και τη λάμψη τους.


Μια νέα αρχή για τα μαλλιά σου

Ξεκίνα τη φροντίδα των μαλλιών σου με τη φημισμένη θεραπεία René Furterer Complexe5, έναν αναζωογονητικό συμπυκνωμένο ορό που στην καρδιά της σύνθεσής του πρωταγωνιστούν πολύτιμα βιολογικά αιθέρια έλαια που δρουν συνεργικά για να χαρίσουν τόνωση στο τριχωτό της κεφαλής για ισχυρότερη ανάπτυξη των μαλλιών μετά από 4 εφαρμογές. Διαθέτει υπέροχο άρωμα που ξυπνά τις αισθήσεις και εφαρμόζεται πριν από το λούσιμο με χαλαρωτικές κινήσεις μασάζ, προσφέροντας μια στιγμή ασύγκριτης ευεξίας.

Jenny.Gr

Άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά και συνέχισε με το René Furterer Triphasic τονωτικό σαμπουάν. Αυτό το αναζωογονητικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης με συχνή χρήση κινητοποιεί απαλά το τριχωτό της κεφαλής με την καθαριστική του βάση χωρίς θειικές επιφανειοδραστικές ουσίες και σιλικόνη. Αποτελούμενο από 96% φυσικά συστατικά, η σύνθεσή του με βιοσφαιρίδια αιθέριων ελαίων είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β5, φυσικά εκχυλίσματα βιολογικής Pfaffia και Ginseng που βοηθούν στην τόνωση του τριχωτού της κεφαλής: προάγει την ανάπτυξη ισχυρότερων και δυνατότερων τριχών. Η τριχόπτωση επιβραδύνεται και τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, πυκνά, και λαμπερά, απαλά και εύκολα στο ξέμπλεγμα.

Μετά το λούσιμο, ολοκλήρωσε την anti-hair loss περιποίηση των μαλλιών σου με τον συμπυκνωμένο ορό-αγωγή κατά της τριχόπτωσης René Furterer Triphasic Reactional που επιβραδύνει σημαντικά την απώλεια των μαλλιών, ενισχύοντας την ανάπτυξή τους. Διατίθεται σε πρακτική μορφή μίας δόσης. Εφαρμόζεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα για 3 μήνες. Εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό σύμπλεγμα εξαιρετικά αποτελεσματικών δραστικών συστατικών, αυτή η εξειδικευμένη αγωγή επανορθώνει και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Δερματολογικά ελεγμένο, είναι επίσης κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Η υφή του ορού διευκολύνει το μασάζ στο τριχωτό για στοχευμένη και αποτελεσματική εφαρμογή. Η αποτελεσματικότητα του κατά της τριχόπτωσης είναι εμφανής από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Jenny.Gr


Φροντίδα εκ των έσω


Κι επειδή καμία θεραπεία κατά της τριχόπτωσης δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματική χωρίς την εκ των έσω φροντίδα, τα εργαστήρια Rene Furterer δημιούργησαν το συμπλήρωμα διατροφής VITALFAN Reactional. Συνδυάζει δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και βασικές βιταμίνες και μέταλλα:


• Κυστίνη: ένα αμινοξύ που εμπεριέχεται στην κερατίνη.
• Βιταμίνη Β8 (βιοτίνη): συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών.
• Ψευδάργυρος: συμβάλλει στη σωστή σύνθεση πρωτεϊνών όπως η κερατίνη.
• Βιταμίνη Ε και σελήνιο: αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικές βλάβες.


Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο γεμάτα και πιο ζωντανά, θα λάμπουν από υγεία!

Μάθε περισσότερα: Triphasic reactional: για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης | rené furterer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.