ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μυστικό ομορφιάς των μαλλιών σου κρύβεται στην κερατίνη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Οκτωβρίου 2023

Το μυστικό ομορφιάς των μαλλιών σου κρύβεται στην κερατίνη
Dora Dimitriou
Κάνε ένα διάλειμμα από όσα ταλαιπωρούν τα μαλλιά σου και χάρισέ τους την περιποίηση που αξίζουν

Τα μαλλιά μας αποτελούνται κατά 95% από κερατίνη. Πρόκειται για μια βασική δομική πρωτεΐνη που, μεταξύ άλλων, προστατεύει τα μαλλιά από τις εξωτερικές επιθέσεις. Οι επαναλαμβανόμενες τεχνικές βαφής, το υπερβολικό χτένισμα, καθώς και οι πηγές θερμότητας, όπως το στέγνωμα και το φορμάρισμα των μαλλιών με σεσουάρ ή το συχνό styling με εργαλεία θερμότητας, αλλά και μέσω της πολύωρης έκθεσης τους στον ήλιο- ιδίως το διάστημα που προηγήθηκε, όταν απολαμβάναμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές-, είναι όλες συνθήκες που μπορούν να αλλοιώσουν σημαντικά την φυσική κερατίνη των μαλλιών. Ως συνέπεια, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη και την απαλότητά τους. Γίνονται ξηρά, εύθραυστα, θαμπά και σχηματίζουν ψαλίδα στις άκρες. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιστρέψουμε αυτή την εμφάνιση;

Take a break

Τώρα, που η έλευση του φθινοπώρου γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, και λίγο-πολύ όλες μας έχουμε μπει ξανά σε μια ρουτίνα καθημερινότητας, είναι πιθανό να παρατηρείς κι εσύ το πρωί στον καθρέφτη καθώς ετοιμάζεσαι να πας στο γραφείο ότι η εικόνα των κάποτε υπέροχων μαλλιών σου έχει αλλάξει: έχει «χαθεί» η δύναμη, η λάμψη και η κίνησή τους, ενώ σε δυσκολεύουν απίστευτα στο χτένισμα.

Επομένως, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από όσα ταλαιπωρούν τα μαλλιά σου καθημερινά, προσφέροντάς τους την περιποίηση που έχουν απόλυτη ανάγκη. Χάρισέ τους, λοιπόν, μια νέα πνοή με τη φροντίδα αναδόμησης μαλλιών René Furterer ABSOLUE KERATINE.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou


Το μείγμα φυσικών ενεργών συστατικών για φροντίδα των ταλαιπωρημένων και εύθραυστων μαλλιών


Το «μαγικό» τελετουργικό περιποίησης René Furterer ABSOLUE KERATINE είναι εμπλουτισμένο με 3 δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης:

Φυτική Κερατίνη: πλούσια σε αμινοξέα, διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας για να γεμίσει τα κενά και να αναδομήσει ολόκληρη την ίνα της τρίχας.


Βιοσυμεντίνη: ένα λιπιδικό εκχύλισμα από σόγια που λειτουργεί ως πραγματικό τσιμέντο για ενίσχυση της συνοχής των κυττάρων της τρίχας. Περιορίζει έτσι την αφυδάτωση και εξασφαλίζει τη δύναμη των ινών της τρίχας.


Βιολογικό έλαιο Καμελίνης: Με προέλευση από τις ασιατικές στέπες, η καμελίνη καλλιεργείται στην Ευρώπη για το έλαιό της από τους προϊστορικούς χρόνους. Πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και Ωμέγα 3, αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό έλαιο είναι γνωστό για τις προστατευτικές μαλακτικές ιδιότητές του στα μαλλιά. Αποκαθιστά την αρχική προστασία, επικαλύπτοντας τις ίνες και τα λέπια της τρίχας. Αυτό το καθιστά τον τέλειο σύμμαχο για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που χρειάζονται επανόρθωση.


Απόλυτη αναδόμηση

Jenny.Gr
Dora Dimitriou


Μια ολοκληρωμένη πρόταση επανορθωτικής φροντίδας στο μπάνιο ξεκινάει πάντα από τον καθαρισμό των μαλλιών. Το René Furterer ABSOLUE KERATINE Repairing Shampoo είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαλλιά που βρίσκονται «σε κατάσταση σοκ». Διαθέτει ανάλαφρη σύνθεση η οποία μετατρέπεται σε έναν κρεμώδη και αέρινο αφρό για να προσφέρει διαρκή επανόρθωση, κάνοντας τα μαλλιά να ακτινοβολούν από ομορφιά. Μετά τη χρήση του, τα μαλλιά είναι απαλά, ευκολοχτένιστα με γεμάτο σώμα και κράτημα, ενώ αποκτούν υπέροχο, ακαταμάχητο άρωμα που συνδυάζει φρούτα, άνθη και ανατολίτικες νότες.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou


Μετά το λούσιμο, την σκυτάλη παίρνει η René Furterer ABSOLUE KERATINE Ultimate Repairing Mask που απλώνεται σε νωπά μαλλιά και τα αναδομεί σε βάθος. Πρόκειται για μια υπερ-συμπυκνωμένη θεραπεία με απολαυστικά πλούσια και κρεμώδη υφή που επανορθώνει εντατικά τα υπερβολικά ταλαιπωρημένα, πολύ κατεστραμμένα, εύθραυστα μαλλιά που σπάνε σαν ένα μέρος μιας «αγωγής ανανέωσης» διάρκειας 4 έως 6 εβδομάδων. Για ταλαιπωρημένα μαλλιά: Άφησέ το το να δράσει για 3 έως 5 λεπτά. Για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά: Άφησέ το να δράσει για 5 έως 10 λεπτά. Έπειτα χτένισε τα μαλλιά σου και ξέπλυνέ τα καλά.

Σε 2 τύπους: Για κανονικά μαλλιά & για χονδρή τρίχα.


Perfect ends

Jenny.Gr
Dora Dimitriou


Ολοκληρώνοντας την περιποίηση αναδόμησης των μαλλιών σου, ενίσχυσε τη λάμψη τους με το René Furterer ABSOLUE KERATINE Ultimate Repairing Serum. Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη φυσική SOS θεραπεία χωρίς ξέπλυμα επιδιορθώνει τις άκρες, γεμίζει τα κενά και μακροπρόθεσμα μειώνει την ψαλίδα. Παράλληλα, προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα έως τους 220°C και φυσικά, τους χαρίζει το σαγηνευτικό signature άρωμα της σειράς ABSOLUE KERATINE.


Τα μαλλιά ανακτούν τη ζωτικότητα και τη λάμψη τους, δείχνουν υπέροχα και ανεβάζουν στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου!

Mάθε περισσότερα για τη σειρά εδώ:

Absolue kératine

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.