ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Italian Bob: To haircut που θα σε κάνει να ενδώσεις στον πειρασμό και να δοκιμάσεις κάτι πιο κοντό


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Οκτωβρίου 2023

Italian Bob: To haircut που θα σε κάνει να ενδώσεις στον πειρασμό και να δοκιμάσεις κάτι πιο κοντό
IG @wolfishglow
Το Italian Bob είναι το κούρεμα που συνδυάζει την κομψότητα με το sexiness σε μια εικόνα

Το Bob haircut είναι αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σεζόν όσον αφορά στα μαλλιά. Υπάρχουν αρκετές μικρο-παραλλαγές αυτού του στιλ κουρέματος - τόσες που σίγουρα κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το καταλληλότερο για εκείνη.

Αν η τάση του Italian Bob δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον σου όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι, ενδέχεται να καταφέρει να σε σαγηνεύσει αυτήν τη σεζόν. Είναι το πιο hot haircut αυτή τη στιγμή, βλέποντας ραγδαία άνοδο στη δημοτικότητά του: οι αναζητήσεις της Google για το "Italian bob with bangs" έχουν αυξηθεί κατά 550%, ενώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο TikTok, όπου ο όρος έχει συγκεντρώσει 412,7 εκατομμύρια views.


Τι είναι το Italian Bob;

Το Italian Bob haircut χαρακτηρίζεται από μήκος που σβήνει στο ύψος των χειλιών. Έχει στρογγυλεμένες άκρες που πλαισιώνουν γλυκά το πρόσωπο, ενώ προσθέτει αρκετό όγκο στις ρίζες. Πρόκειται για ένα στιλ μαλλιών που φαίνεται φανταστικό όταν φοριέται με πλάγια χωρίστρα και είναι γεμάτο σώμα, φυσική υφή και εκπληκτική κίνηση.

Σε βάλαμε σε πειρασμό; Εδώ, θα βρείς μερικά από τα καλύτερα Italian Bob haircuts για να για να προσθέσεις στο moodboard σου.

Jenny.Gr
IG @haileybieber
Jenny.Gr
IG @amritapalahey
Jenny.Gr
IG @frankie_inv

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.