ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Botox: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη διάσημη θεραπεία μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Οκτωβρίου 2023

Hair Botox: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη διάσημη θεραπεία μαλλιών
IG @christianarobinsonn
Πρόκειται για μια θεραπεία βαθιάς περιποίησης που στοχεύει στην αποκατάσταση των άτονων, κατεστραμμένων μαλλιών

Εάν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τον υπέροχο κόσμο των ενέσιμων, γνωρίζεις ότι το botox είναι μια θεραπεία που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο, σφριγηλό και λαμπερό. Όταν όμως ακούς για τη θεραπεία Ηair Βotox, ποια σκέψη ακριβώς σου έρχεται πρώτη στο μυαλό;

Τι είναι το Hair Botox;

Το Hair Botox - μια ομολογούμενως έξυπνη οναμασία από πλευράς marketing- υπόσχεται να κάνει τα μαλλιά πιο λεία, στιλπνά και λαμπερά, χωρίς ενέσεις και βελόνες. Πρόκειται λοιπόν για μια ειδική θεραπεία σε μορφή μάσκας μαλλιών, ενισχυμένη σε θρεπτικά συστατικά (αντιοξειδωτικά, ενυδατικά έλαια κ.α.) που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα ή κατεστραμμένα μαλλιά, μειώνει το φριζάρισμα και αναδεικνύει την πιο δυνατή, αναζωογονημένη και λαμπερή εκδοχή των μαλλιών.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του Hair Botox και άλλων θεραπειών αναδόμησης μαλλιών;

Κάθε θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών λειτουργεί διαφορετικά και έχει μια εντελώς ξεχωριστή σύνθεση και σύσταση δραστικών συστατικών. Αυτό που διαφοροποιεί λοιπόν το Hair Botox από άλλες θεραπείες μαλλιών είναι η περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο.

Το Hair Botox λειαίνει και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά

Το κολλαγόνο δεν διεισδύει στα μαλλιά ή στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά καλύπτει τα μαλλιά για να τα κάνει πιο γεμάτα και λεία. Ουσιαστικά, οι πρωτεΐνες κολλαγόνου γεμίζουν προσωρινά τα κατεστραμμένα μήκη ή άκρα των μαλλιών και προσθέτουν επιπλέον λάμψη.

Jenny.Gr
IG @christianarobinsonn

Η υγρασία είναι επίσης το κλειδί για υγιή, λαμπερά μαλλιά — επομένως τα συστατικά που μπορούν να προσδώσουν υγρασία παίζουν σημαντικό ρόλο στις θεραπείες Botox μαλλιών, όπως συμβαίνει σε κάθε θεραπεία βαθιάς περιποίησης. Τα ενυδατικά συστατικά ποικίλλουν μεταξύ προϊόντων, αλλά μερικά εκ των οποίων πρέπει να αναζητάς είναι το έλαιο μαύρου χαβιαριού, το λάδι jojoba , το έλαιο argan και το λάδι macadamia. Τα αντιοξειδωτικά - όπως οι βιταμίνες Ε και C - βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας, αλλά είναι εξαιρετικά ωφέλιμα και για το τριχωτό της κεφαλής.

Το Hair Botox είναι μια εκπληκτική θεραπεία μαλλιών, η οποία ωστόσο δεν δίνει μόνιμα αποτελέσματα στα μαλλιά και χρειάζεται τακτική επανάληψη για να συντηρείται καλύτερα το αποτέλεσμα που προσφέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.