ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλεις να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Ζήτησε από τον κομμωτή σου την τεχνική foilyage


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Νοεμβρίου 2023

Θέλεις να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Ζήτησε από τον κομμωτή σου την τεχνική foilyage
Χαρίζει υπέροχο πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών, σαν να τα «άγγιξε» φυσικά ο ήλιος

Το foilyage είναι η πιο κοινή τεχνική επεξεργασία χρώματος που αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια οι hair experts για να χαρίσουν στις πελάτισσές τους ένα πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών με φυσικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το foilyage;

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι μια τεχνική που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών μεθόδων: του balayage και των foil highlights για να προσδώσει στα μαλλιά ένα πολύ φυσικό ανοιχτό χρώμα, σαν να άγγιξε τα μαλλιά ο ήλιος.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του foilyage είναι δεν δίνει έντονο καθορισμό στο χρώμα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο διάσταση στα μαλλιά του άνω και του μετωπικού χωρίσματος, ειδικά στο μήκος και στις άκρες

Το χρώμα

Μια παλέτα χάλκινων και χρυσών αποχρώσεων είναι ιδανική να εφαρμοστεί με αυτή την τεχνική, με σκοπό να φωτίσει και να δώσει έναν πιο ζεστό τόνο σε κάθε χρώμα μαλλιών. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις αποχρώσεις σε ψυχρούς τόνους για να αναδείξεις την εμφάνισή σου, έχοντας ένα πιο μοντέρνο χρώμα μαλλιών.

Η αυξανόμενη ένδειξη αγάπης της τάσης του foilyage τόσο στα runways όσο και στις εμφανίσης των celebrities οφείλεται στο γεγονός ότι δημιουργεί ένα κολακευτικό αποτέλεσμα που δεν χρειάζεται συχνή συντήρηση στο κομμωτήριο.

Τα οφέλη του foilyage

Αν είσαι λάτρης των highlights ή πειραματίζεσαι με τη βαφή των μαλλιών για πρώτη φορά, τότε τα foilyage highlights είναι ιδανικά για εσένα. Αν και, όπως προαναφέραμε, μια παλέτα χάλκινων και χρυσών αποχρώσεων είναι υπέροχη για αυτή την τεχνική, αυτό το φυσικό sunkissed αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί τόσο σε ξανθές όσο και brunette γυναίκες με παρόμοιο τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.