ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Celerbity inspo: Τα μανικιούρ που θα σε εμπνεύσουν, για τη δική σου statement εμφάνιση


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Νοεμβρίου 2023

Celerbity inspo: Τα μανικιούρ που θα σε εμπνεύσουν, για τη δική σου statement εμφάνιση
Σκέφτεσαι το επόμενο μανικιούρ σου; Αγαπημένες celebrities σου δίνουν το κατάλληλο inspo

Οι γυναίκες που φροντίζουμε τον εαυτό μας και θέλουμε επίσης να δημιουργούμε πάντα κομψές εμφανίσεις head-to-toe, δίνουμε μεγάλη σημασία και στο μανικιούρ μας. Είτε διατηρούμε ένα πιο μακρύ μήκος στα νύχια μας είτε πιο κοντό και σε οποιοδήποτε σχήμα ταιριάζει στα άνω άκρα μας, επιθυμούμε να αλλάζουμε την εμφάνισή μας κάθε φορά που έχουμε ραντεβού στο αγαπημένο μας nail bar.

Αν για παράδειγμα εργάζεσαι σε ένα γραφείο, μια γρήγορη ματιά σε ένα statement μανικιούρ μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, ενώ τα πιο διακριτικά στυλ μπορούν να σε βοηθούν να δημιουργείς πάντα άψογα συνδυασμένες εμφανίσεις με ελάχιστη προσπάθεια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μερικές από τις αγαπημένες μας celebrities έχουν αλλάξει τα μανικιούρ τους σχεδόν τόσο συχνά όσο αλλάζουν και τα ρούχα τους. Από την Τζίτζι Χαντίντ με τα chrome νύχια της μέχρι τα mock cat claws της Ντόχα Κατ, η ομορφιά του μοντέρνου μανικιούρ είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες – όλα έχουν να κάνουν με την αυτοέκφραση!

Αν λοιπόν ψάχνεις ιδέες για το επόμενο εντυπωσιακό μανικιούρ που θα «φορέσεις», έχουμε συγκεντρώσει για εσένα όλα τα celebrity manicure που αξίζει να τσεκάρεις.

Λίλι Τζέιμς

Ντόχα Κατ

Χέιλι Μπίμπερ

Μάργκοτ Ρόμπι

Σελένα Γκόμεζ

Ριάνα

Κιμ Καρντάσιαν

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Τζίτζι Χαντίντ

Ζόε Κράβιτς

Ντούα Λίπα

Τζένιφερ Λόπεζ

Κάιλι Τζένερ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.