ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Dry shampoo: O απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά και όχι μόνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Νοεμβρίου 2023

Dry shampoo: O απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά και όχι μόνο
IG @sofiarichiegrainge
Το ξηρό σαμπουάν δίνει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών προβληματίζεται για τα λεπτά του μαλλιά. Ένα αισθητικό πρόβλημα, κυρίως λόγω γενετικών συνθηκών, που μπορεί να λυθεί έχοντας τον ιδανικό σύμμαχο ομορφιάς: το dry shampoo που προσδίδει αποτέλεσμα όγκου.

Το ξηρό σαμπουάν , μάλιστα, χάρη στα απορροφητικά συστατικά στο εσωτερικό του, και σε συνδυασμό με το κυματιστό styling, δίνει στα μαλλιά ένα πλούσιο αποτέλεσμα όγκου, ικανό να ανασηκώσει και τα πιο flat μαλλιά. Ένας ψευδής όγκος ικανός να αναδείξει τα καλύτερα σημεία των μαλλιών , ειδικά για όσες αναζητούν πάντα υπέροχα πλούσια με κίνηση μαλλιά.

Τα πάντα για το ξηρό σαμπουάν

Στην Αμερική το λένε life saver. Αλλά δεν ανικαθιστά το κλασσικό σαμπουάν που καθαρίζει το δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής. Το ξηρό σαμπουάν, στην πραγματικότητα, απλώς απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα που βρίσκεται στις ρίζες, δίνοντας αμέσως μια αντίληψη για πιο καθαρά μαλλιά. Η μέγιστη διάρκειά του είναι 24 ώρες, η οποία ποικίλλει ανάλογα με το κλίμα και το πορώδες στα μήκη των μαλλιών.


Όσον αφορά στον όγκο, το ξηρό σαμπουάν έχει τη δύναμη να δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά, τα οποία φαίνονται πιο καθαρά και φρέσκα αλλά και πιο αέρινα και με σώμα. Πρόσεξε, ωστόσο, να μην το χρησιμοποιείς υπερβολικά: οι απορροφητικοί παράγοντες μέσα σε αυτό, όπως το ταλκ, έχουν στοχευμένη ισχύ στεγνώματος και για αυτό το λόγο η προσωρινή του δράση πρέπει να αξιοποιηθεί για θεραπείες της «τελευταίας στιγμής», όπως για παράδειγμα να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο εντυπωσιακά για μια βραδινή έξοδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.