ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

9 απλά beauty tips για να αυξήσεις τον όγκο στα λεπτά μαλλιά σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Νοεμβρίου 2023

9 απλά beauty tips για να αυξήσεις τον όγκο στα λεπτά μαλλιά σου
IG @ chiaraferragni
Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις

Ενώ για κάποιες γυναίκες ο φυσικός όγκος στα μαλλιά είναι μια πραγματικότητα που απολαμβάνουν καθημερινά, για κάποιες άλλες τα φλατ, άτονα και λεπτά μαλλιά είναι μια δυσάρεστη σταθερά με την οποία έρχονται αντιμέτωπες.

Αν θέλεις κι εσύ να μεταμορφώσεις τα λεπτά μαλλιά σου, χαρίζοντάς τους μια νέα και περισς΄τερο εντυπωσιακή εμφάνιση, θα πρέπει να σου αποκαλύψουμε ένα μυστικό: Αν θέλεις να δώσεις υφή σε λεπτά μαλλιά χωρίς να τα βαραίνεις σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσεις μια ψευδαίσθηση!

9 beauty tips για να αυξήσεις τον όγκο των μαλλιών σου

Μην βασίζεσαι σε κάποιο σαμπουάν ή conditioner

Μπορεί να έχεις την εντύπωση ότι ο δρόμος για πιο γεμάτα, πλούσια μαλλιά ξεκινά με ένα σαμπουάν ή conditioner. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση ή το λάθος conditioner μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά και να τα κάνει να φαίνονται πιο φλατ από ό,τι πραγματικά είναι. Επομένως, απόφυγε να χρησιμοποιείς μάσκες μαλλιών και conditioners που έχουν πολύ πλούσια σύνθεση.

Το σωστό κούρεμα

Ένα εξαιρετικό κούρεμα είναι σίγουρα κρίσιμο για να αποκτήσουν σώμα τα λεπτά μαλλιά.

Μην φοβάσαι τα layers

Είτε πρόκειται για μακριά layers είτε για κάποιες πιο κοντές αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σου, η ενσωμάτωση λίγων layers στο μπροστινό μέρος του κουρέματός σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά.

Extensions

Τα extension μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την εικόνα των λεπτών μαλλιών, αλλά και σε αραιωμένες περιοχές στο τριχωτό της κεφαλής – ειδικά γύρω από τους κροτάφους. Τα extensions που εφαρμόζονται στις σωστές περιοχές είναι αόρατα και κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

Άλλαξε τη θέση της χωρίστρας

Ένα γρήγορο και εύκολο κόλπο για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου είναι να αλλάξεις τη χωρίστρα των μαλλιών σου, να την μετακινήσεις από την άλλη ή αν είναι στη μέση, να τη φέρεις στο πλάι.

Ο ιδανικός τρόπος χτενίσματος

Είναι μια παλαιότερη τεχνική, αλλά εξακολουθεί να είναι χρήσιμη όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των πιο πυκνών μαλλιών με όγκο στις ρίζες. Επίλεξε μια βούρτσα με τρίχες και κάνοντας πιστολάκι χτένιζε τα μαλλιά σου ανάποδα. Φέρνοντάς τα δηλαδή προς το πρόσωπο. Αυτό δημιουργεί αυτόματα περισσότερο όγκο.

Εστίασε στο σωστό προϊόν

Μια νέας γενιάς mousse μαλλιών μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην προσθήκη υφής στα μαλλιά, ανασηκώνοντας τις ρίζες.

Ο σωστός τρόπος για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου

Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου, φρόντισε να κατευθύνεις τη ροή του αέρα μακριά από τις ρίζες και προς τα πάνω , αντί να φυσάς κατευθείαν στην κορυφή του κεφαλιού.

Πειραματίσου με το χρώμα

Μια σειρά από σωστά τοποθετημένες ανταύγειες και ένα νέο λαμπερό χρώμα μπορούν να σε βοηθήσουν να προσθέσεις διάσταση στα μαλλιά σου. Αυτή η τεχνική δημιουργεί την ψευδαίσθηση όγκου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.