ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να τελειοποιήσεις ένα κομψό slicked back χτένισμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Νοεμβρίου 2023

Πώς να τελειοποιήσεις ένα κομψό slicked back χτένισμα
IG @sofiarichiegrainge
Ένα υπέροχο χτένισμα που είναι ιδανικό για day-to-night εμφανίσεις

Καθαρό, φρέσκο, μίνιμαλ… υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου ορκίζονται σε ένα slicked back χτένισμα. Τα εξαιρετικά ευέλικτα μαλλιά που είναι απόλυτα λεία με φορά προς τα πίσω, ταιριάζουν εκπληκτικά τόσο με ένα πιο απλό, casual outfit, όσο και με ένα λαμπερό βραδινό φόρεμα.

Πέραν αυτής της μοναδικής του ιδιότητας, αυτό το hairstyle είναι ιδανικό για τις ημέρες εκείνες που τα μαλλιά υπό κανονικές συνθήκες θα ήθελαν λούσιμο. Για να «καμουφλάρουμε» την πραγματικότητα απλώς προσθέτουμε λίγο έλαιο μαλλιών, κρέμα styling ή τζελ, κρεπάρουμε ελάχιστα το πίσω μέρος των μαλλιών και είμαστε έτοιμες σε χρόνο dt να αποδεχτούμε οποιαδήποτε πρόταση της τελευταίας στιγμής για κάποια έξοδο.

Μερικές από τις θαυμάστριες αυτού του κομψού hairstyle είναι η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, η Λόρι Χάρβεϊ, η Τρέισι Έλις Ρος και, φυσικά, οι Καρντάσιανς-Τζένερς, οι οποίες μάλιστα το υιοθετούν αρκετά συχνά.

Το μυστικό για τέλεια slicked back μαλλιά

Το μυστικό για την επιτυχία αυτού του φινετσάτου hairstyle είναι η χρήση μιας επίπεδης επαγγελματικής χτένας μαλλιών, η οποία χρησιμοποιείται πάνω σε βρεμένα μαλλιά – αυτό σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρόνο από το στέγνωμα αλλά και να χειριστείς πιο εύκολα τα μαλλιά σου. Μπορείς επίσης να εφαρμόσεις στα μαλλιά και το αγαπημένο σου λαδάκι μαλλιών, που θα διευκολύνει το χτένισμά τους και θα προσθέσει ακαταμάχητη λάμψη.

Είτε τραβήξεις τα μαλλιά σου πίσω σε μια αλογοουρά, είναι δημιουργήσεις ένα απλό κότσο, υπάρχουν πολλά κομψά up-dos που φαίνονται εκπλητικά όταν τα μαλλιά είναι τέλεια φορμαρισμένα και λαμπερά προς τα πίσω. Είναι ένα υπέροχο στυλ για να πειραματιστείς αυτή τη σεζόν που ήδη έχουν ξεκινήσει τα Pre-Xmas parties!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.