ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Gingerbread Red: To μόνο hair colour trend που κολακεύει κάθε πρόσωπο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Νοεμβρίου 2023

Gingerbread Red: To μόνο hair colour trend που κολακεύει κάθε πρόσωπο
IG @zendaya
Είναι μια ιδανική χρωματική πρόταση για τα μαλλιά του χειμώνα — και όχι μόνο επειδή έχει ένα χαριτωμένο, εποχιακό όνομα

Οι κόκκινες αποχρώσεις για τα μαλλιά κυμαίνονται από την ανοιχτόχρωμη και λαμπερή strawberry red απόχρωση μέχρι το βαθύ και σκούρο μπορντό. Υπάρχει μια κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε διάθεση, γι' αυτό υπήρξαν τόσες πολλές τάσεις αφιερωμένες στα κόκκινα μαλλιά τους τελευταίους μήνες. Θυμήσου για παράδειγμα: το cowgirl copper, το bordeaux και το cherry cola.

Η τελευταία απόχρωση που απογειώθηκε είναι το Gingerbread Red, ένα χρώμα που έχει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Είναι τέλειο για το χειμώνα — και όχι μόνο επειδή έχει ένα χαριτωμένο, εποχιακό όνομα. Το Gingerbread Red είναι περισσότερο ένα ήσυχο χάλκινο χρώμα με πολύ ζεστούς, καφέ και χρυσούς υποτόνους.
Αντί για ένα λαμπερό, εντυπωσιακό κόκκινο, κλίνει περισσότερο προς ένα πικάντικο καστανό που μοιάζει με την απόχρωση των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων gingerbread cookies.

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης για μια αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σου το Gingerbread Red, θα μπορούσε να είναι το ιδανικό χρώμα για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Πώς να ζητήσεις την απόχρωση Gingerbread Red στο κομμωτήριο

Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να έχεις συγκεντρώσει κάποιες φωτογραφίες ως σημείο αναφοράς για την απόχρωση και το τελικό αποτέλεσμα της επιθυμίας σου. Θα μπορούσες για παράδειγμα να έχεις στο κινητό σου μερικά screenshots από φωτογραφίες της Zendaya, της Megan Fox ή της Riley Keough για inspo.

Θα ήταν εξαιρετικά βοηθητικό επίσης να εξηγήσεις στον κομμωτή σου ότι η απόχρωση Gingerbread Red είναι ένας συνδυασμός φυσικών, χάλκινων-καφέ και χρυσών αποχρώσεων. Αυτά τα χρώματα σε συνδυασμό θα έχουν ως αποτέλεσμα έναν ήσυχο, φυσικό χάλκινο χρώμα αντί ενός πολύ εντονου κόκκινου που είναι πιθανό να σε φοβίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.