ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γήρανση μαλλιών: Πώς να την αντιστρέψεις μετά τα 50


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Νοεμβρίου 2023

Γήρανση μαλλιών: Πώς να την αντιστρέψεις μετά τα 50
Μια επιλογή από τους καλύτερους ορούς αντιγήρανσης που επαναφέρουν την πυκνότητα, τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών

Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά γίνονται πιο εύθραυστα όταν εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Πιο λεπτά, πιο θαμπά, πιο ξηρά και πιο εύθραυστα.Η γήρανση των μαλλιών δεν αντανακλάται μόνο στην παρουσία γκρίζων μαλλιών. Καθώς τα χρόνια περνούν, η δομή της τρίχας τείνει να αλλάζει και να χάνει τη δύναμή της.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτές τις αλλαγές. Πρώτον, η ρίζα της τρίχας δεν λαμβάνει πλέον αρκετή υγρασία. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνει λιγότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την προώθηση της ανάπτυξης, ενώ η παραγωγή κερατίνης μειώνεται. Δεύτερον, καθημερινές επιθέσεις όπως ο ήλιος, η ρύπανση , τα εργαλεία styling ή ακόμα και οι βαφές μαλλιών είναι επίσης υπεύθυνες για την αλλοίωση της ίνας της τρίχας.

Αν επιθυμείς μαλλιά πλούσια, δυνατά και λαμπερά που δείχνουν νέα, τότε είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο να συμπεριλάβεις στη ρουτίνα των μαλλιών σου προϊόντα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα να μειώνουν τα σημάδια γήρανσης. Αυτά περιέχουν τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζονται τα μαλλιά για να διατηρήσουν όγκο και δύναμη.

Μία από τις καλύτερες θεραπείες είναι οι αντιγηραντικοί οροί μαλλιών, οι οποίοι είναι πιο ισχυροί από τα σαμπουάν, τα conditioners και τις μάσκες, χάρη στην υψηλή τους συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά.

Οι καλύτεροι οροί για υγιή, δυνατά, πυκνά και λαμπερά μαλλιά

Sisley Revitalizing Fortifying Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr


Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Wella Professionals Elements Calming Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

L'Oréal Professionnel Curl Expression Treatment – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

René Furterer Tonucia Natural Filler Serum – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.