ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 εύκολα hairstyles, ιδανικά για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Νοεμβρίου 2023

3 εύκολα hairstyles, ιδανικά για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο
IG @dayaruci
Υπέροχα χτενίσματα που ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σου look

Η εορταστική περίοδος ξεκινάει και οι προσκλήσεις σε event και parties διαδέχονται η μια την άλλη. Εκτός από το ποια ρούχα θα επιλέξεις για κάθε περίσταση, σίγουρα σε απασχολεί το μακιγιάζ αλλά και το hairstyle που θα ολοκληρώσει κάθε σου εμφάνιση σου. Γι’ αυτό, λοιπόν, ξεχωρίσαμε 3 υπέροχα και απόλυτα κομψά χτενίσματα που μπορείς εύκολα να αναδημιουργήσεις μόνη σου στα μαλλιά σου στο σπίτι. Κράτησε σημειώσεις!

Slicked- back αλογοουρά

Ένας καθαρός, λείος κότσος ή αλογοουρά, χαμηλά στο κεφάλι, είναι το αγαπημένο χτένισμα των celebrities για έναν λόγο: ταιριάζει με τα πάντα. Μίνιμαλ, ανδρόγυνο και συχνά φορεμένο με χωρίστρα στο πλάι, είναι ένα στυλ που λειτουργεί εξίσου καλά τη μέρα όπως και τη νύχτα.

Μισό σινιόν

Ένα στυλ που τυλίγει τα μαλλιά σε στυλ κότσου στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ένα σινιόν που είναι μια άτυπη απάντηση στο πιο παραδοσιακό up-do. Πρόκειται για ένα ευέλικτο κι εύκολο στη δημιουργία hairstyle που δείχνει εξαιρετικό.

Wet look

Πώς να κάνεις τα wet-look μαλλιά να «λειτουργούν» αυτή την εποχή; Το κλειδί είναι το φινίρισμα λάμψης. Αυτό είναι ένα στυλ που φαίνεται καλύτερα όταν είναι εξαιρετικά λαμπερό και λειτουργεί σε όλα τα μήκη – από pixies και bob μέχρι μακρύτερα κουρέματα. Επομένως, ένα gel μαλλιών κι ένα hairspray λάμψης σου είναι απολύτως απαραίτητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.