ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Δεκεμβρίου 2023

Οι κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2024
IG @sofiarichiegrainge
Τα 5 πιο updated χρώματα μαλλιών για να αναβαθμίσεις την εικόνα σου το νέο έτος

Σε μόλις έναν μήνα ακριβώς από σήμερα, καλωσορίζουμε ένα νέο έτος που ελπίζουμε να είναι πιο φωτεινό και αισιόδοξο φέρνοντας μαζί του όμορφες στιγμές και εμπειρίες για τον κάθε ένα και την κάθεμια μας ξεχωριστά.

Αν σε έχει πιάσει επομένως μια ξαφνική παρόρμηση να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου για να υποδεχτείς το νέο έτος με απόλυτη ταύτιση του μότο «new year, new me», εδώ θα βρεις όλες τις προβλέψεις για τις κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2024. Έτσι, μπορείς να υιοθετήσεις το πιο updated χρώμα και να αισθανθείς πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ αυτή τη μαγική περίοδο.

Οι κορυφαίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για το 2024

Lived-in Blonde


Την επόμενη χρονιά προβλέπεται να αποχαιρετάμε τα πλατινένια ξανθά vibes που αποκτήσαμε λόγω της ταινίας Barbie το 2023. Το 2024 θα είναι γεμάτο με ζωντανές αποχρώσεις με πιο σκούρες ρίζες, παρέχοντας μια επιλογή χαμηλής συντήρησης για όσες γυναίκες θέλουμε να παρατείνουμε το χρόνο μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Expensive brunette

Θα ήθελες κάτι λίγο πιο σκούρο; Η τάση «Expensive brunette» επικεντρώνεται στα ήρεμα και πολυτελή μαλλιά, συμπεριλαμβανομένων των «ακριβών» μελαχρινών αποχρώσεων. Για να πετύχεις αυτό το look, επίλεξε μια φυσική απόχρωση με γυαλιστερό φινίρισμα και λάμψη.

Balayage

Το 2024 το balayage προβλέπεται να κάνει δυναμική επιστροφή. Πρόκειται για ένα υπέροχο beauty νέο – ιδίως για εσένα που θα ήθελες να κάνεις ένα διάλειμμα ανάμεσα στα ραντεβού σου στο κομμωτήριο. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια τεχνική που προσαρμόζεται άψογα ανεξάρτητα από το χρώμα μαλλιών,

Red and Copper tones

Οι εκπληκτικές χάλκινες και κόκκινες αποχρώσεις αποχρώσεις που είδαμε το 2023 ήρθαν για να μείνουν και τη νέα χρονιά. Επομένως, αν μέχρι τώρα εν είχες τολμήσει να τις δοκιμάσεις… ίσως ήρθε αυτή η στιγμή!

Golden Glow

Είναι πράγματι εκπληκτικό το πώς αυτό το χρώμα μαλλιών τραβάει το φως, καθιστώντας το τέλειο για εκείνους τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού που πρέπει να περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.