ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να δημιουργήσεις τις υπέρχοχες μπούκλες της Αμάλ Κλούνεϊ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Δεκεμβρίου 2023

Πώς να δημιουργήσεις τις υπέρχοχες μπούκλες της Αμάλ Κλούνεϊ
IG @giannetos
Τα αξιοθαύμαστα μαλλιά της Αμάλ επιμελείται ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά του

Η Βρετανολιβανέζα δικηγόρος Αμάλ Κλούνεϊ είναι γνωστή για πολλά πράγματα: εργάζεται για την υπεράσπιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία, έχει κερδίσει αμέτρητων βραβεία για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ελεύθερου Τύπου και για το φιλανθρωπικό της έργο μέσω του Ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη. Λιγότερο σημαντικό, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά εντυπωσιακό; Τα μαλλιά της.

Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι γνωστό ότι έχει ένα χαρακτηριστικό look στα μαλλιά. Έχει πλούσια λαμπερά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι και υπέροχες απαλές. Ένα στιλ μαλλιών που είναι αδιαπραγμάτευτα κομψό και απόλυτα εναρμονισμένο με το συνολικό της στιλ.

«Η Αμάλ έχει τα πιο όμορφα φυσικά μαλλιά», είπε αποκλειστικά στη Vogue ο κομμωτής της, Δημήτρης Γιαννέτος. Αλλά, φυσικά, ο ίδιος έχει μερικά κόλπα που αξιοποιεί όταν πρόκειται να επιμεληθεί το styling των μαλλιών της.

Jenny.Gr
IG @giannetos

«Χρησιμοποιώ πάντα λοσιόν που ενισχύει το πάχος τις τρίχας σε βρεγμένα μαλλιά πριν ξεκινήσω το στέγνωμα, γιατί δημιουργεί επιπλέον σώμα και το styling διαρκεί περισσότερο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Έπειτα, χρησιμοποιεί μια στρογγυλή βούρτσα για ένα απαλό αλλά αφράτο στέγνωμα με πιστολάκι. Στη συνέχεια, προσθέτει μερικούς κυματισμούς στα μαλλιά χρησιμοποιώντας ένα styling tool για μπούκλες. Το μυστικό του είναι ότι δημιουργεί μπούκλες προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να δώσει στα μαλλιά της Αμάλ μια πιο αβίαστη και μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.