ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ανακάλυψε το μυστικό ομορφιάς που χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Δεκεμβρίου 2023

Ανακάλυψε το μυστικό ομορφιάς που χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά
IG @sofiarichiegrainge
Αν θέλεις πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά, μπορείς να τα αποκτήσεις με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο

Είναι πραγματικά εφικτό να αποκτήσεις πιο λαμπερά και με πλούσιο όγκο μαλλιά, όπως αυτά που ονειρεύεσαι. Και ο σύμμαχός σου είναι ένα συστατικό που πιθανότατα έχεις ήδη σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σου: το μηλόξυδο. Στην πραγματικότητα, ξεβγάζοντας τα μαλλιά σου στο ντους με μηλόξυδο χαρίζεις στα μαλλιά σου ένα εκπληκτικό effect λάμψης.

Το καλοκαίρι, λόγω του συχνού μπάνιου στην θάλασσα ή την πισίνα και της καθημερινής έκθεσης στις ακτίνες UV, είναι λογικό να παρατηρείς ότι τα μαλλιά σου είναι πιο εύθραυστα και θαμπά σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο. Έτσι, τους επόμενους μήνες αρχίζεις να γεμίζεις τα ράφια του μπάνιου σου με επανορθωτικές και θρεπτικές μάσκες, λαδάκια και σαμπουάν ενδυνάμωσης. Αναμφισβήτητα, όλα τους είναι εξαιρετικά προϊόντα για τη θρέψη των μαλλιών, ωστόσο υπάρχουν και πιο απλά συστατικά που μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλειά στα μαλλιά.

Το μηλόξυδο αποτελεί εγγύηση. Πρόκειται για το multitasking και χαμηλού κόστους προϊόν που λύνει αμέτρητα προβλήματα στην περιποίηση μαλλιών. Μετά την κανονική ρουτίνα που ακολουθείς στο ντους, χρησιμοποίησε μηλόξυδο για το τελικό ξέβγαλμα (ένα λεπτό διάρκεια εφαρμογής μία φορά την εβδομάδα είναι υπέρ-αρκετό) το οποίο σου επιτρέπει να καθαρίσεις το τριχωτό της κεφαλής από συσσωρεύσεις προϊόντων styling και ρύπων, για να αποτρέψεις την πιτυρίδα και να εξασφαλίσεις την επιθυμητή λάμψη στα μαλλιά.

Jenny.Gr
IG @sofiarichiegrainge

Είναι ένα θαυματουργό φυσικό συστατικό που υπάρχει επίσης σε πολλά προϊόντα ομορφιάς αφιερωμένα στη φροντίδα των μαλλιών, δεδομένου ότι αποκαθιστά το φυσικό pH και ενισχύει τα μαλλιά με ιχνοστοιχεία, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες Α και C. Επιτρέπει στα λέπια της τρίχας να κλείσουν, δυναμώνοντας ολόκληρο τον άξονα της τρίχας, καταπολεμώντας το φριζάρισμα και, κατά συνέπεια, κάνοντας ολόκληρη την τρίχα να φαίνεται πιο υγιής. Το μηλόξυδο είναι επίσης ένα ισχυρό αντιμικροβιακό , ικανό να ανακουφίσει τον κνησμό που προκαλείται συχνά από τον ιδρώτα και να αποτρέψει το ξεφλούδισμα. Χάρη στην διεγερτική του δράση, επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία στο θύλακα, κάνοντας τα μαλλιά να μακραίνουν πιο δυνατά και πιο γρήγορα, εξαλείφοντας το πρόβλημα των baby hair.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.