ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 hairstyling tips που μεταμορφώνουν τα μαλλιά πριν το ρεβεγιόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Δεκεμβρίου 2023

5 hairstyling tips που μεταμορφώνουν τα μαλλιά πριν το ρεβεγιόν
IG @leoniehanne
Διαφορετικά και άκρως ενδιαφέροντα χτενίσματα που προσθέτουν όγκο, ακόμα και στα λεπτά μαλλιά

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, είναι διασκεδαστικό να αναβαθμίζεις την εμφάνιση των μαλλιών σου με κομψές προτάσεις για πλεξούδες, updos και εντυπωσιακές αλογοουρές, ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι λεπτά και όχι τόσο πλούσια, όσο πιθανότατα θα ήθελες. Πώς; Με αυτά τα 5 inspos που συγκεντρώσαμε για εσένα, αλλά και τα κατάλληλα hairstyling tips, μπορείς να μεταμορφώσεις σε χρόνο dt την εικόνα των μαλλιών σου.

Χαλαροί ακατάστατοι κότσοι

Μια κομψή λύση για αραιά μαλλιά είναι να επιλέξεις έναν κλασικό ακατάστατο κότσο, ο οποίος προσφέρει ευελιξία όσον αφορά στο δέσιμο όσο χαλαρά ή σφιχτά επιθυμείς και την τοποθέτηση του ώστε να κρύβει τυχόν σημεία αραίωσης στο τριχωτό της κεφαλής ή αλλού. Επιπλέον, αυτό το χτένισμα μπορεί επίσης να βελτιωσει τον όγκο και την κίνηση των μαλλιών, τραβώντας έξω μερικά τουφάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Half-Up, Half-Down ‘Dos με φιόγκους

Την περίοδο των γιορτών, ένας χαριτωμένος τρόπος για να γιορτάσεις είναι η προσθήκη αξεσουάρ στο αγαπημένο Half-Up, Half-Down χτένισμα. Και οι φιόγκοι αποτελούν πάντα μια κομψή και φίνα επιλογή. Μπορείς να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου σε οπουδήποτε ύψος και ψημείοτην κεφαλής θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο και εφέ πιο πυκνών και πλούσιων μαλλιών.

Claw Clip Updos

Εάν θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια, δεν χρειάζονται απαραίτητα εξαιρετικά πολύπλοκες τεχνικές ή προϊόντα styling. Απλά, δημιούργησε ένα χαλαρό χτένισμα με ένα clip claw.

Bubble Ponytail

Αυτόν τον χειμώνα, μην εκπλαγείς που θα δεις τις bubble αλογοουρές καλύτερες από ποτέ! Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο να ανανεώσεις την κλασική αλογοουρά σου και να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται ταυτόχρονα πιο πυκνά. Για να το δοκιμάσεις, δημιούργησε μια ψηλή αλογοουρά και χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν για να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, πρόσθεσε λαστιχάκια για να δημιουργήσεις «φυσαλίδες», όσες επιτρέπει το μήκος των μαλλιών σου.

French Pin Updos

Ένας άλλος κομψός και εμπνευσμένος από το Παρίσι τρόπος για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου ψηλά αυτόν τον χειμώνα είναι να χρησιμοποιήσεις μια γαλλική καρφίτσα. Τα updos είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξεις το όμορφο πρόσωπό σου και ταυτόχρονα να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.