ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Λήγει το σαμπουάν και το conditioner μαλλιών;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Ιανουαρίου 2024

Λήγει το σαμπουάν και το conditioner μαλλιών;
IG @hannaschonberg
Δίνουμε απάντηση σε μια απορία πολλών γυναικών

Ίσως λούζεσαι και περιποιείσαι τα μαλλιά σου μόνο μία φορά την εβδομάδα ή ίσως κάνεις διάφορες εναλλαγές με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Σε κάθε περίπτωση, ένα μπουκάλι σαμπουάν ή conditioner μπορεί να σου κρατήσει πολύ καιρό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι αν αυτά τα προϊόντα που μένουν για τόσο μεγάλο διάστημα στο μπάνιο σου, λήγουν.

Λήγει το σαμπουάν και το conditioner μαλλιών;

Η απάντηση είναι απλή: Ναι, το σαμπουάν και το conditioner λήγουν! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή για την ημερομηνία λήξης του εκάστοτε προϊόντος και τυχόν σημάδια αλλοίωσης της σύνθεσής του.

Πόση διάρκεια ζωής έχουν τα προιόντα περιποίησης μαλλιών

Τα περισσότερα σαμπουάν και conditioner διαρκούν τουλάχιστον έξι μήνες ή περισσότερο, αν και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν από το ένα προϊόν στο άλλο. Ένα ανοιχτό μπουκάλι σαμπουάν ή conditioner διαρκεί συνήθως από έξι μήνες έως ένα χρόνο, αλλά αν το μπουκάλι δεν έχει ανοιχτεί, μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ή τρία χρόνια. Θα πρέπει να αναζητάς τις επισημάνσεις 6M, 12M, 18M ή 24M στο πίσω μέρος της συσκευασίας, όπου το M αναγράφεται για να προσδιορίσει τους μήνες αφού το προιόν έχει ανοιχτεί και φυλάσσεται στις κατάλληλες συνθήκες.

Σημάδια αλλοίωσης

  • Διαχωρισμός συστατικών
  • Αλλαγές στην υφή ή στο χρώμα
  • Δυσάρεστη οσμή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.