ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Wet look: Πώς να αντιγράψεις το χτένισμα που πρωταγωνιστεί στα catwalks και στο red carpet


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Ιανουαρίου 2024

Wet look: Πώς να αντιγράψεις το χτένισμα που πρωταγωνιστεί στα catwalks και στο red carpet
IG @kyliejenner
Το wet look είναι ένα από τα πιο sexy χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου, ανεξάρτητα από την εποχή του έτους

Αν ονειρεύτηκες ποτέ να δοκιμάσεις στα δικά σου μαλλιά το wet look που κυριαρχεί τόσο στις πασαρέλες όσο και στις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί, αλλά μέχρι σήμερα δεν τόλμησες να πειραματιστείς με αυτό το hairstyle, είμαστε εδώ για να σου πούμε πως είναι πιο εύκολο απ΄όσο πιθανώς νομίζεις!

Wet hair look

Το wet hair look ουσιαστικά αναδημιουργεί τον τρόπο που φαίνονται τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα, αλλά με προϊόν. Ενώ είναι ένα δυνατό να δημιουργηθεί στους περισσότερους τύπους μαλλιών, «λειτουργεί» καλύτερα σε σπαστά μαλλιά οποιουδήποτε μήκους. Ωστόσο, φαίνεται υπέροχο και σε κοντά, ίσια μαλλιά. Δημιουργεί μια αβίαστη εμφάνιση που, όταν συνδυάζεται με οποιοδήποτε ρούχο, αντικαθιστά μια απλή εμφάνιση χωρίς κόπο σε κομψή, σέξι και με καλοκαιρινά vibes εικόνα, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Πώς να δημιουργήσεις το Wet Look

Jenny.Gr
IG @kyliejenner

Θα χρειαστείς:

  • Ορό που μειώνει το φριζάρισμα
  • Styling spray
  • Leave-in conditioner

Βήμα 1: Ξεκίνα, έχοντας νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Εάν τα μαλλιά σου έχουν λεπτή ή μέτρια υφή και πάχος, ξεκίνα το styling με βρεγμένα μαλλιά. Εάν τα μαλλιά σου είναι πιο πυκνά και η τρίχα πιο χοντρή, θα σε βολέψει περισσότερο να ξεκινήσεις με στεγνά μαλλιά.

Βήμα 2: Πρόσθεσε ορό ή leave-in conditioner

Αν τα μαλλιά σου είναι λεπτά, εφάρμοσε πρώτα με έναν ορό που μειώνει το φριζάρισμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
Αν τα μαλλιά σου είναι πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά, είναι προτιμότερο να εφαρμόσεις αρχικά ένα leave-in conditioner μέχρι να τα κάνεις να αισθανθούν σαν να είναι πράγματι υγρά.

Βήμα 3: Ψέκασε ένα styling spray

Ολοκλήρωσε το wet hair look με ένα σπρέι styling, του οποίου το κράτημα θα επιλέξεις και πάλι με βάση τον τύπο και το πάχος των μαλλιών σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.