ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η beauty editor του JennyGr δοκιμάζει την πιο hot σειρά περιποίησης μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Φεβρουαρίου 2024

Η beauty editor του JennyGr δοκιμάζει την πιο hot σειρά περιποίησης μαλλιών
Dora Dimitriou
Η απόλυτη σειρά αναδόμησης Acidic Bonding Concentrate της Redken, μεταμόρφωσε την εικόνα των μαλλιών μου

Τα μαλλιά μου είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μου. Θέλω να είναι υγιή, απαλά και λαμπερά, αλλά να έχουν και αέρινη κίνηση. Τα περιποιούμαι όσο το δυνατό περισσότερο, είναι αλήθεια όμως πως τα ταλαιπωρώ αρκετά με το heat styling. Επομένως, αναζητώ συνεχώς λύσεις και νέες θεραπείες που υπόσχονται να δώσουν ξανά «ζωή» στα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά.

Η τελευταία μου ανακάλυψη; H σειρά περιποίησης Acidic Bonding Concentrate της Redken: Ένα επαναστατικό πρωτόκολλο φροντίδας σχεδιασμένο με όξινο pH για να εισχωρεί στο βαθιά στο εσωτερικό και να ενδυναμώνει τους αδύναμους δεσμούς της τρίχας. Προσφέρει απόλυτη αναδόμηση, ισχυρή μαλακτική δράση, προστασία χρώματος και ανθεκτικότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Η «γνωριμία» μου με τη σειρά περιποίησης

Τη Redken Acidic Bonding Concentrate μού τη σύστησε ο υπέροχος Βαγγέλης Μαργούτας, κατά την επίσκεψή μου στο κομμωτήριό του, Cut & Blow (Λέκκα 23-25, Αθήνα). Μόλις μπήκα στον εκπληκτικό χώρο που έχει δημιουργήσει στο κέντρο της Αθήνας, του ζήτησα «κάτι» που μπορεί πράγματι να αναζωογονήσει την άτονη εικόνα των ταλαιπωρημένων μου. Εκείνος χαμογέλασε, άγγιξε τα μαλλιά μου και πρότεινε με απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας καλά την τεχνολογία πίσω από τις συνθέσεις, να «δουλέψουμε» τα μαλλιά με αυτή τη σειρά. Αρχικά, με τη θεραπεία κομμωτηρίου και έπειτα μου πρότεινε να ισχυροποιήσω τα αποτελέσματά της, χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Redken Acidic Bonding Concentrate στο σπίτι.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Φυσικά δεν θα μπορούσα παρά να εμπιστευτώ τόσο εκείνον και τις γνώσεις του ως hair expert, όσο και τη διαχρονική ταυτότητα της Redken στα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Η θεραπεία στο κομμωτήριο

Κάθισα λοιπόν στον λουτήρα και ξεκινήσαμε την περιποίηση, λούζοντας τα μαλλιά με το Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo. Μετά το λούσιμο, ο Βαγγέλης σκούπισε ταμποναριστά τα μαλλιά μου με μια πετσέτα, ώστε να δημιουργήσει τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας πριν την εφαρμογή της θεραπείας.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Έβαλε σε ένα μπολ 1 δόση (5 ml) από την επαναστατική περιποίηση Redken Acidic Moisture Concentrate, η οποία είναι ενισχυμένη με 10% γλυκερίνη. Στόχος αυτής της σύνθεσης είναι η αναπλήρωση της υγρασίας και η βαθιά θρέψη στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, όπως τα δικά μου. Συγχρόνως, σφραγίζει το περιτρίχιο, καταπολεμώντας το φριζάρισμα και χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά κάθε τύπου.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Για να ενισχύσει ωστόσο τη δραστικότητά της και να δω στα μαλλιά μου τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα άμεσα, την ανάμειξε με το Redken Acidic Protein Amino Concentrate, μια θεραπεία αναδόμησης με 12% Κατιονικά + Αμινοξέα που προσφέρει εξισορρόπηση των επιπέδων πρωτεΐνης στα μαλλιά και αναδομεί τις κατεστραμμένες άκρες.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Εφάρμοσε το μείγμα στα μαλλιά και συνέχισε, «δουλεύοντας» καλά το προϊόν σε όλο το μήκος και τις άκρες, για περίπου 5 λεπτά. Έπειτα, χωρίς να ξεβγάλει τα μαλλιά μου, τα ψέκασε με το Redken Acidic pH Sealer, μια συμπυκνωμένη θεραπεία πρωτεΐνης με όξινο pH 3,0 - 4,0.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Ο συνδυασμός αυτών των εξαιρετικά δραστικών προϊόντων, ενισχυμένων επιπλέον με citric acid, alpha hydroxy acid (κιτρικό οξύ και άλφα υδροξυοξέα) μειώνει, από την πρώτη χρήση τις επιφανειακές βλάβες της τρίχας των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά – την οποία είδα κι εγώ στα μαλλιά μου αμέσως μόλις τα στεγνώσαμε και πραγματικά ενθουσιάστηκα!

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Οι εντυπώσεις μου

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας από τη Redken Acidic Bonding Concentrate θεραπεία στο κομμωτήριο, αυτό που μπορώ να εκφράσω με απόλυτη ειλικρίνεια είναι πως δεν πρόκειται για μια «απλή» διαδικασία. Eίναι ένα τελετουργικό ολιστικής περιποίησης που στόχο έχει να αναζωογονήσει ριζικά τα μαλλιά, αναδεικνύοντας την ομορφιά τους, ενώ συγχρόνως αφυπνίζει τις αισθήσεις στο σώμα, χάρη στα αρώματα εσπεριδοειδών που αναδίδονται από τα προϊόντα και φυσικά, από τον μαγικό τρόπο που «αγγίζει» ο κομμωτής τα μαλλιά σου.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou
Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Τα must-have της περιποίησης μαλλιών στο σπίτι

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας Redken Acidic Bonding Concentrate δεν σταματούν στο κομμωτήριο, αλλά ενισχύονται με την απαραίτητη κι απόλυτα ολοκληρωμένη φροντίδα στο σπίτι. Αν θέλεις να αναζωογονήσεις κι εσύ τα μαλλιά σου, όπως εγώ, κυριολεκτικά εκ των έσω, τα μόνα προϊόντα που χρειάζεσαι είναι τα εξής:

Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment

Το Redken Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment είναι η πιο συμπυκνωμένη, καινοτόμα φόρμουλα περιποίησης που έχει δημιουργήσει η Redken. Πρόκειται για μια εντατική περιποίηση αναδόμησης που εφαρμόζεται στα μαλλιά πριν το λούσιμο. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά και ταλαιπωρημένα.

Είναι εμπλουτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση Citric Acid και Bonding Care Complex, που διεισδύσει στις ίνες της τρίχας και βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας. Το σύμπλεγμα Bonding Care Complex επανορθώνει και προστατεύει την τρίχα από υπηρεσίες βαφής, θερμότητα και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Χαρίζει ορατή μεταμόρφωση των μαλλιών σε μόλις 5-10 λεπτά εφαρμογής.

Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Το Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εντατική επανόρθωση σε όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών. Η κρεμώδης, συμπυκνωμένη σύνθεσή του χαρίζει ενδυνάμωση, πλούσια ενυδάτωση και προστασία χρώματος.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Εμπλουτισμένο με ένα Συμπυκνωμένο Σύμπλεγμα, αυτό το σαμπουάν ενδυναμώνει τους αδύναμους δεσμούς της τρίχας για άμεσα πιο δυνατά μαλλιά. Το όξινο pH του προστατεύει από το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών, από τη θερμότητα των εργαλείων styling, ακόμα και από το νερό! Το αποτέλεσμα; Τα μαλλιά παραμένουν δυνατά με υγιή όψη!

Acidic Bonding Concentrate Conditioner

Το Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner συμπληρώνει μοναδικά και ενισχύει τη δράση του σαμπουάν για εντατική επανόρθωση, προστασία χρώματος και ενυδάτωση σε όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών. Η κρεμώδης σύνθεσή του ενδυναμώνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους εκπληκτικά απαλή αίσθηση.

Acidic Bonding Concentrate 5-min Liquid Mask

H Redken Acidic Bonding Concentrate 5-min Liquid Mask είναι σχεδιασμένη με το πιο εντατικό σύμπλεγμα φροντίδας για περιποίηση των δεσμών που απορροφάται πλήρως από τα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με cationic agent και θρεπτικά έλαια, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους μια έξτρα δόση ενυδάτωσης και λάμψης σε μόλις 5 λεπτά εφαρμογής.

Jenny.Gr
Dora Dimitriou

Acidic Bonding Concentrate Lotion

Η Redken Acidic Bonding Concentrate Lotion είναι μια εξαιρετική leave-in περιποίηση, επαγγελματικών προδιαγραφών, για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ενισχύει τους δεσμούς, χαρίζει δύναμη και αντοχή στην τρίχα, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο σπασίματος. Μεταμορφώνει όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα και επεξεργασμένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με citric acid και σύμπλεγμα Bonding Care Complex, ενισχύσει τους εξασθενημένους δεσμούς και δίνει δύναμη και αντοχή στα μαλλιά, ειδικά μετά από υπηρεσίες ξανοίγματος ή βαφής στο κομμωτήριο. Ειδικά σχεδιασμένο με όξινο pH, αυτό το leave-in εξισορροπεί το pH και προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις της βαφής, των εργαλείων styling, αλλά και του νερού. Ελέγχει το φριζάρισμα, μειώνει το σπάσιμο και δίνει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά.

Αναζήτησε όλα τα προϊόντα στο κοντινότερο σε εσένα κομμωτήριο Redken και online σε επιλεγμένους retailers.

Ακολούθησε τη Redken στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram @Redken για να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα της μάρκας! #Redken #Redkengr #ABC

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.