ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να δημιουργήσεις τις τέλειες μπούκλες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ισιωτική μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να δημιουργήσεις τις τέλειες μπούκλες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ισιωτική μαλλιών
IG @negin_mirsalehi
Η απλή τεχνική που θα σου χαρίσει εγγυημένα εντυπωσιακό hairstyle

Εάν ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για να ταξιδέψεις κι έχεις χώρο αποκλειστικά για ένα hairstyling tool, αυτό που θα πρότεινα να επιλέξεις να πάρεις μαζί σου είναι η ισιωτική μαλλιών. Πρόκειται για ένα εργαλείο που κάνει κυριολεκτικά τα πάντα στα μαλλιά: απόλυτο ίσιωμα, απαλούς κυματισμούς, καθώς και τέλειες μπούκλες.

Στην πραγματικότητα, αξίζει να γνωρίζεις ότι είναι το styling tool στο οποίο ορκίζονται και οι διασημότεροι κομμωτές ανά τον κόσμο, αναφέροντας μάλιστα ότι μερικές φορές με μια ισιωτική μαλλιών μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα καλύτερες μπούκλες από ό,τι με ένα σίδερο για μπούκλες.

Πώς να δημιουργήσεις εύκολα υπέροχες μπούκλες

Βήμα 1: Η προετοιμασία των μαλλιών για το heat styling

Η αρχή για κάθε υπέροχο hairstyle είναι η εκ βαθέων προετοιμασία των μαλλιών. Για να διασφαλίσεις ότι θα διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και το χτένισμά σου θα έχει μεγάλη διάρκεια, ένα αξιόπιστο θερμοπροστατευτικό προϊόν είναι απολύτως απαραίτητο.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε βήμα της διαδικασίας styling για να προστατέψεις τα μαλλιά σου και να παρατείνεις τη διάρκεια στο χτένισμα. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα από τη θερμότητα και παρέχει εύκαμπτο κράτημα στο styling.

Βήμα 2: Χώρισε σε τμήματα τα μαλλιά

Πριν ξεκινήσεις το styling είναι σημαντικό να δημιουργήσεις σταθερά τμήματα στα μαλλιά, έτσι ώστε οι μπούκλες σου να φαίνονται ομοιόμορφες.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Βήμα 3: Η κίνηση από τη ρίζα έως τις άκρες

Πάρε κάθε μια τούφα μαλλιών χωριστά και τοποθέτησε την ισιωτική στις ρίζες των μαλλιών. Καθώς γλιστράει το σίδερο προς τα κάτω μέχρι τις άκρες, περίστρεψε τον καρπό σου για να καθοδηγήσεις τον κυματισμό των μαλλιών.

Βήμα 4: Φινίρισμα

Για να διαρκέσουν περισσότερο οι μπούκλες, φρόντισε να τις αφήσεις να κρυώσουν πλήρως πριν προσθέσεις προϊόντα styling.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.