ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 φυσικά έλαια που θρέφουν εκπληκτικά τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

1 Μαρτίου 2024

3 φυσικά έλαια που θρέφουν εκπληκτικά τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά
IG @evgenia.revenko
Έλαια με υψηλή αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση των μαλλιών

Η τριχόπτωση, αλλά και η αραίωση των μαλλιών είναι θέματα που μας απασχολούν ιδιαίτερα σε σχέση με την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών μας, αλλά υπάρχει ένας ισχυρός σύμμαχος που αξίζει να γνωρίζεις: τα έλαια μαλλιών. Ενώ μπορεί να είσαι εξοικειωμένη με τα έλαια που εφαρμόζονται στα μαλλιά μετά το styling για να τιθασεύσουν το φριζάρισμα και να χαρίσουν απαλότητα και λάμψη, υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι τύποι ελαίων που είναι ιδανική για τη φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής.

Η εφαρμογή του κατάλληλου ελαίου μπορεί να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων, να θρέψει τις ρίζες και να προσφέρει πιο υγιή και δυνατά μαλλιά. Ποιο έλαιο όμως είναι ιδανικό για κάθε ανάγκη;

3 πολύτιμα έλαια για υγιή και δυνατά μαλλιά

Jenny.Gr
IG @evgenia.revenko

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι ένα φυσικό φάρμακο για την ανάπτυξη των μαλλιών. Περιέχει ρικινελαϊκό οξύ, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και στην ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε Ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, απαραίτητα για υγιή μαλλιά και δέρμα.

Έλαιο δεντρολίβανου

Το έλαιο δεντρολίβανου τονώνει την κυκλοφορίατου αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και είναι ιδανικό για γυναίκες που αντιμετωπίζουν απώλεια μαλλιών στο στέμμα των μαλλιών, βοηθώντας την εκ νέου στην ανάπτυξή τους. Τα εκπληκτικά συστατικά του θρέφουν με τον καλύτερο τρόπο τον θύλακα της τρίχας.

Jenny.Gr
IG @evgenia.revenko

Έλαιο από σπόρους κολοκύθας

Το έλαιο που παράγεται από τους σπόρους κολοκύθας έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αναπτύσσει περισσότερα μαλλιά και βοηθάει σημαντικά σε περιπτώσεις αραίωσης. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, όπως κάθε λάδι, ή μέσω της μορφής συμπληρώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.