ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Shag hairstyle: To cool haircut που υιοθετούν όλα τα it-girls στη Γαλλία


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Φεβρουαρίου 2024

Shag hairstyle: To cool haircut που υιοθετούν όλα τα it-girls στη Γαλλία
IG @hairbyadir
Μήπως ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς κι εσύ με τη σύγχρονη εκδοχή του shag hairstyle;

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, πολλές από εμάς όταν διαπιτώσαμε ότι το shag hairstyle της δεκαετίας του '70 επανήλθε στο προσκήνιο των τάσεων, σπέσαμε να το απορρίψουμε αμέσως. Μας «ξύπνησε» μνήμες με δραστικά κοντά και άτσαλα layers που προεξείχαν από παντού στα μαλλιά, και είπαμε στον εαυτό μας ότι δεν υπήρχε περίπτωση το κούρεμα αυτό να λειτουργήσει για εμάς.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, η σύγχρονη επανάληψη αυτής της τάσης είναι πολύ πιο απαλή από την αρχική και στην πραγματικότητα φαίνεται απίστευτα κομψή. Χάρη στα φίνα layers και το χαλαρό στυλ που αποπνέει, αυτό το κούρεμα υιοθετείται από όλες τις effortless cool Γαλλίδες. Επιπλέον, πρόκειται για ένα κούρεμα που δεν απαιτεί πολύ συχνή συντήρηση στο κομμωτήριο και επιτρρέπει στα μαλλιά να «απολαύσουν» την φυσική τους υφή.

Είναι πολύ πιθανό με όλες αυτές τις λεπτομέρειες που προανέφερα να άρχισες να αναθεωρείς τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις πια το shag hairstyle. Αν σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις στην επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο, έχω συγκεντρώσει για εσένα το απολύτως απαραίτητο hair inspo.

Shag hairstyle inspo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.