ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είσαι άνω των 40; 4 effortless χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Φεβρουαρίου 2024

Είσαι άνω των 40; 4 effortless χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
IG @jlo
Τα στιλ μαλλιών που θα αναζωογονήσουν άμεσα την εικόνα σου

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μεταμορφώσεις την εμφάνισή σου είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά σου. Είτε αυτό σημαίνει να δημιουργήσεις μερικούς όμορφους κυματισμούς ή να ισιώσεις τα μαλλιά σου, είτε ακόμη και να μεταβείς σε πιο δραστικές αλλαγές, όπως μια ριζική αναθεώρηση του haircut σου που ομολογουμένως, θα προσφέρει ολική ανανέωση στην εμφάνισή σου.

Λίγα εκατοστά πιο μακριά ή πιο κοντά, ένα διαφορετικό σχήμα κοπής των μαλλιών ή μερικά layers είναι ικανά να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα κομψό και φρέσκο χτένισμα, κάνοντάς σε να δείχνεις και να αισθάνεσαι νεότερη.

Pixie

Το pixie είναι ο ορισμός του effortless κουρέματος. Στην πραγματικότητα, όταν κοπεί καλά, το pixie μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι σοφιστικέ και κομψή ή παιχνιδιάρα και τολμηρή. Αν έχεις βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά, το pixie μπορεί να είναι ακόμα πιο μαγικό γιατί θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο που περνάς στο κομμωτήριο για να ανανεώσεις το χρώμα σου.

Lob

Το lob έχει το τέλειο μήκος - όχι πολύ μακρύ, αλλά ούτε και πολύ κοντό. Είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί σε σύγκριση με πολλά άλλα κουρέματα και hairstyles. Η προσθήκη μερικών layer μπορεί να δώσει σώμα, κίνηση και υφή στα μαλλιά, κάτι που είναι ιδιαίτερα κολακευτικό αν έχεις λεπτά ή αραιά μαλλιά και αναζητάς τρόπο να αυξήσεις οπτικά την πυκνότητάς.

Bob

Ένα bob haircut που δείχνει διασκεδαστικό και νεανικό, αλλά μπορεί ακόμα να στιλιζαριστεί ίσιο και κομψό ή με μπούκλες. Αυτό το καθολικά κολακευτικό κούρεμα αφαιρεί βάρος από τα μακριά, αραιά μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά.

Butterfly

Αν δεν σκοπεύεις να αποχωριστείς το μακρύ μήκος των μαλλιών σου σύντομα, αλλά χρειάζεσαι μια αλλαγή, το layering είναι η τεχνική στην οποία αξίζει να «ποντάρεις». Το butterfly haircut, ένα κούρεμα με πολλά layers που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση φτερών πεταλούδας, λειτουργεί αναζωογονητικά για την συνολική εμφάνιση και το πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.