ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 κινήσεις που εξασφαλίζουν υπέροχο λούσιμο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Μαρτίου 2024

7 κινήσεις που εξασφαλίζουν υπέροχο λούσιμο
IG @josephineskriver
Καθαρά και λαμπερά μαλλιά με ζωντανή κίνηση

Το λούσιμο των μαλλιών αποτελεί μια από τις βασικές ρουτίνες προσωπικής φροντίδας. Μπορεί να είναι μια πράξη την οποία επαναλαμβάνουμε αμέτρητες φορές σε όλη τη ζωή μας, αξίζει όμως να την επαναλαμβάνουμε σωστά. Με τον κατάλληλο τρόπο εξασφαλίζουμε την υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη τους.

Η ρουτίνα που εξασφαλίζει υπέροχα μαλλιά

Jenny.Gr
IG @josephineskriver

  • Προετοίμασε τα μαλλιά σου, βουρτσίζοντάς τα πριν μπεις στο ντους. Αυτή η κίνηση θα τα απαλλάξει από κόμπους και τα μπλεξίματα.
  • Βρέξε τα μαλλιά σου στο ντους πριν εφαρμόσεις το σαμπουάν, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών που έχεις. Αυτό θα βοηθήσει στο άνοιγμα τις τρίχας και θα επιτρέψει στο προϊόν να διεισδύσει καλύτερα.
  • Εφάρμοσε το σαμπουάν. Η ποσότητα που θα χρειαστείς εξαρτάται από την πυκνότητα και τον τύπο των μαλλιών σου. Ρίξε το στην παλάμη των χεριών σου και γαλακτωματοποίησέ το για να ενεργοποιήσεις τα συστατικά πριν το δουλέψεις στις ρίζες των μαλλιών σου.
Jenny.Gr
IG @josephineskriver

  • Ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό μέχρι να απαλλαγούν από τον αφρό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο αν έχει πιο πυκνά μαλλιά.
  • Εφαρμόστε το conditioner στα μαλλιά σου από τα μήκη έως τις άκρες. Απόφυγε τις ρίζες γιατί θα βαρύνουν αρκετά τα μαλλιά σου.
  • Ξέπλυνε καλά το conditioner.
  • Στέγνωσε τα μαλλιά σου με πετσέτα μικροϊνών. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά με όλους τους τύπους μαλλιών. Θα αποτρέψει επίσης το φριζάρισμα και την τριβή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.