ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 κομψά hair colours για να ανανεώσεις την εικόνα των μαλλιών σου αυτή την άνοιξη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

6 Μαρτίου 2024

3 κομψά hair colours για να ανανεώσεις την εικόνα των μαλλιών σου αυτή την άνοιξη
IG @brycescarlett
Οι αποχρώσεις μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη του 2024

Παρά τον παράξενο καιρό των τελευταίων ημερών, μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της άνοιξης. Με την αλλαγή της εποχής, εξάπτεται και η διάθεση μας για ανανέωση της εξωτερικής μας εμφάνισης. Κι όταν αναφερόμαστε σε αυτού του είδους την ανανέωση, τα μαλλιά είναι πρώτα στη λίστα. Ένα ελαφρύ καθάρισμα στις άκρες των μαλλιών ή και ένα εντελώς διαφορετικό haircut, αλλά και μια αλλαγή στο χρώμα τους χαρίζουν άμεσα μια πιο φρέσκια αίσθηση στην εικόνα μας. Ποια είναι όμως τα hair colours στα οποία αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας την άνοιξη του 2024;

Mushroom Bronde

Jenny.Gr
IG @brycescarlett

Αν έχεις κάνει μια αναζήτηση στο Pinterest ή έχεις περάσει χρόνο στο BeautyTok, σίγουρα θα έχεις δει φωτογραφίες με μαλλιά σε bronde απόχρωση ή έναν εκπληκτικό συνδυασμό μελαχρινών και ξανθών αποχρώσεων. Φέτος την άνοιξη, αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα πολύ σύχρονο και απόλυτα ισορροπημένο αποτέλεσμα που έχει πάρει την ονομασία Mushroom Bronde.

Buttery Blonde

Jenny.Gr
IG @brycescarlett

Επίσης, μια δημοφιλής τάση στα μαλλιά για το 2024 αναμένεται να είναι η βουτυρένια ξανθιά απόχρωση που χαρίζει μια απαράμιλλη απαλότητα. Το βουτυρένιο ξανθό δημιουργεί μια ηλιοκαμένη εμφάνιση. Παρέχει την τέλεια ζεστασιά, ενώ εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό και ανεπιτήδευτο.

Jet-Black

Jenny.Gr
IG @brycescarlett

Τα κομψά, τολμηρά και λαμπερά μαύρα μαλλιά δημιουργούν πάντα μια statement εμφάνιση και αυτή την άνοιξη είναι η ιδανική απόχρωση για να διαφοροποιηθείς και να εντυπωσιάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.