ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Η DIY μάσκα με γάλα και μέλι που αναζωογονεί τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Μαΐου 2024

Beauté την Κυριακή: Η DIY μάσκα με γάλα και μέλι που αναζωογονεί τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά
IG @matildadjerf
Μια εκπληκτική DIY μάσκα για μαλλιά που δείχνουν και «αισθάνονται» υπέροχα

Πολλές φορές, δεν υπάρχει τίποτα τόσο απογοητευτικό όσο η φροντίδα των ξηρών, εύθραυστων μαλλιών. Μπορεί να έχεις επενδύσει στις καλύτερες συνθέσεις επανορθωτικής περιποίησης μαλλιών της αγοράς και πάλι, τα μαλλιά σου να μην ανταποκρίνονται θετικά στην φροντίδα που τους παρέχεις εξακολουθώντας να δείχνουν βαριά, άτονα και φριζαρισμένα.

Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν βλέπεις καμία βελτίωση στην εικόνα των μαλλιών σου, ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις την DIY μάσκα μαλλιών με γάλα και μέλι.
Το μέλι περιέχει κερατίνη που βοηθά στην ενδυνάμωση της τρίχας και αποτρέπει το σπάσιμο που προκαλείται από αδύναμα, εύθραυστα μαλλιά. Ενθαρρύνει επίσης την αναγέννηση των κυττάρων για ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να ηρεμήσουν τον ερεθισμό.

Όταν συνδυάζεται με γάλα —το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αμινοξέα , βιταμίνη Β12, σίδηρο και ψευδάργυρο— το δίδυμο αυτό μπορεί να βοηθήσει να απαλύνει τα μαλλιά και να υποστηρίξει τη δομή τους.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Το γάλα έχει αραιή, υγρή σύσταση, επομένως πρόσθεσε ένα φλιτζάνι γάλα μαζί με μια κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και εφάρμοσέ το στα μαλλιά. Άφησέ το να δράσει για 10 έως 20 λεπτά μετά το λούσιμο, αντικαθιστώντας με αυτό το conditioner. Ξέπλυνε τα μαλλιά με νερό και απόλαυσε την απαλή τους αίσθηση και τη λάμψη τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.