ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να καθαρίσεις την ισιωτική των μαλλιών σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Μαΐου 2024

Πώς να καθαρίσεις την ισιωτική των μαλλιών σου
IG @ginemargrethe
Τα heat tools που χρησιμοποιείς για το styling των μαλλιών σου, πρέπει να είναι τόσο καθαρά όσο οι βούρτσες σου

Όταν διατηρείς τα εργαλεία styling των μαλλιών σου καθαρά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής τους. Για παράδειγμα, το πιο δημοφιλές styling tool, η ισιωτική, θα έχεις παρατηρήσει αναμφίβολα πως συσσωρεύει υπολείμματα προϊόντων styling, αλλά και φυσικών ελαίων της επιδερμίδας στο τριχωτό της κεφαλής που γίνονται εμφανή ως μια κολλώδης ουσία.

Όταν χρησιμοποιείς την ισιωτική χωρίς να την έχεις καθαρίσει, είναι πιθανό αυτή η ουσία να μεταφερθεί στα μαλλιά σου. Μπορεί μάλιστα να προκαλέσει διάβρωση στις πλάκες, η οποία θα επηρεάσει αναπόφευκτα την ολισθηρότητα του ζεστού εργαλείου πάνω στα μαλλιά. Αυτό αναπόφευκτα μπορεί να προκαλέσει σημαντική φθορά στα μαλλιά.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Πώς να καθαρίσεις την ισιωτική σου

Ο πιο απλός κι εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις την ισιωτική των μαλλιών σου είναι να την σκουπίσεις με ένα μαλακό πανί, αφού κρυώσει. Έτσι, θα απομακρύνει κάθε προϊόν, λιπαρή ουσία και τρίχες που έχουν μείνει πάνω της κατά τη διάρκεια της χρήσης. Ένα απλό σκούπισμα θα κάνει επίσης την ισιωτική πιο αποτελεσματική και θα είναι πιο εύκολο να καθαριστεί την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.