ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Keep calm and let your curls do the talking: 3 λόγοι για τους οποίους δεν κρατάνε οι μπούκλες στα μαλλιά σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Μαΐου 2024

Keep calm and let your curls do the talking: 3 λόγοι για τους οποίους δεν κρατάνε οι μπούκλες στα μαλλιά σου
IG @matildadjerf
Ανακάλυψε τους «ενόχους» και επαναπροσδιόρισε τη διάρκεια του χτενίσματός σου

Ανεξάρτητα από τον τύπο και την φυσική υφή των μαλλιών μας, οι μπούκλες κάθε μορφής ανήκουν στην κορυφή των αγαπημένων μας hairstyles. Μας κάνουν να αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δίνουν μια πιο εντυπωσιακή πινελιά στη συνολική μας εικόνα. Ανεξάρτητα όμως, από τον κόπο που καταβάλουμε, τον χρόνο που αφιερώνουμε και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα styling, υπάρχει πιθανότητα να αποτύχουμε στη διάρκειά του. Γνωρίζουμε όμως πραγματικά ποιοι είναι οι λόγοι που «σαμποτάρουν» την αντοχή της μπούκλας μας;

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Η Λάθος Θερμοκρασία

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του hairstyling tool μας έχει καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια του χτενίσματος. Η θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ υψηλή, ούτε αρκετά χαμηλή. Η ιδανική θερμοκρασία ορίζεται συνήθως στους 185°C και δίνει πράγματι τέλειο αποτέλεσμα τόσο στο hairstyle, όσο και στην αντοχή του.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την περιποίηση των μαλλιών μας μέσα στο μπάνιο - είτε λόγω δικής μας κακής διαχείρισης, είτε λόγω της σύνθεσής τους - δεν απομακρύνονται εντελώς από τα μαλλιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη συσσώρευση προϊόντων που βαραίνουν τελικά τα μαλλιά και υπονομεύουν τη διάρκεια του hairstyling.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

To άγγιγμα των μαλλιών

Όταν βουρτσίζουμε ή αγγίζουμε τις μπούκλες μας όταν είναι ακόμα ζεστές, τότε το «παιχνίδι» έχει σχεδόν τελειώσει. Αξίζει να θυμόμαστε πως πρέπει να αφήνουμε τα μαλλιά να κρυώσουν τελείως πριν τα αγγίξουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.