ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι αποχρώσεις που κάνουν το καλοκαιρινό μανικιούρ να δείχνει πιο «ακριβό»


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Ιουνίου 2024

Οι αποχρώσεις που κάνουν το καλοκαιρινό μανικιούρ να δείχνει πιο «ακριβό»
IG @shoptanlines
Πολυτελείς αποχρώσεις που κολακεύουν τα άκρα και αναδεικνύουν την sunkissed όψη της επιδερμίδας

Το καλοκαίρι, αναμφισβήτητα, είναι η εποχή όπου η εμμονή μας με το μανικιούρ γίνεται μεγαλύτερη. Κι όχι άδικα. Σκεφτείτε μόνο πόσο λαμπερά δείχνουν τα νύχια μας καθώς τα «χαιδεύει» το μαγικό φως του ήλιου. Αν αυτό δεν είναι εθιστικό, τότε τι είναι;

Η παλέτα των καλοκαιρινών αποχρώσεων είναι μεγάλη. Οι trending now αποχρώσεις πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τις διαθέσεις. Όμως, η εύρεση της ιδανικής απόχρωσης είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα ενός κομψού καλοκαιρινού μανικιούρ, που δείχνει «ακριβό» και δεν είναι καθόλου βαρετό.

Chrome nails

Τα Chrome nails πρωτοστατούν για δύο συνεχόμενα χρόνια και αυτή η τάση πρόκειται να συνεχιστεί το 2024. Πρόκειται για μια κομψή εμφάνιση που είναι αρκετά ευέλικτη, καθώς ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών.

Milky White

Αυτή η απόχρωση συμπληρώνει μοναδικά τόσο τα χρυσά όσο και τα ασημένια κοσμήματα και κάνει το μανικιούρ να φαίνεται updated.

Soft pink

Ένα τόσο όμορφο χρώμα για τους θερμούς μήνες που φαίνεται κομψό σε όλα τα σχήματα νυχιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.