ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Scandi Hairline: Μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις το viral hair trend;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Ιουνίου 2024

Scandi Hairline: Μήπως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις το viral hair trend;
IG @gabriellearaujoc
Χαρίζει ένα εκπληκτικά λαμπερό εφέ στο χρώμα των μαλλιών

Χρόνια τώρα, η Σκανδιναβία φημίζεται για τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική της, αλλά η πια όταν αναφερόμαστε σε αυτή την περιοχή, το μυαλό μας πηγαίνει τις περισσότερες φορές σε ό,τι έχει να κάνει με το style και την ομορφιά. Ως εκ τούτου, το Scandi hairline trend που άρχισε δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή του πέρσι τέτοια εποχή, σήμερα έχει γίνει viral κι έχει κερδίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας.

Πρόκειται για μια τεχνική βαφής των μαλλιών που αναδημιουργεί τη λαμπερή εμφάνιση των μαλλιών των Scandi-girls και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν σαν να τα άνοιξε φυσικά ο ήλιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Για την τεχνική αυτή, οι hair colorists φωτίζουν τις τρίχες στη γραμμή των μαλλιών για να είναι λίγο πιο φωτεινές από τo υπόλοιπο μήκος των μαλλιών για μια απαλή, ηλιόλουστη εμφάνιση. Η «Scandi» εμφάνιση είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τις ξανθιές που θέλουν να απογειώσουν το λαμπερό ξανθό τους. Ωστόσο, κάθε γυναίκα μπορεί να προσαρμόσει την τάση ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και τον τόνο του δέρματός της.

Αυτή η τάση είναι ευέλικτη και μπορεί επίσης να επιτευχθεί σε κόκκινα, καστανά και πιο σκούρα μαλλιά-αν και δεν θα έχει το ίδιο χρωματικό αποτέλεσμα σε κάθε χρώμα μαλλιών. Στις μελαχρινές, μια πιο ανοιχτή καστανή ρίζα και φυτράκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες διαστάσεις στην τελική εικόνα τους. Εξίσου υπέροχη θα φαίνεται αυτή η τεχνική και στις κοκκινομάλλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.