ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ημιμόνιμη βαφή μαλλιών: 3 καλοί λόγοι για να την επιλέξεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Ιουνίου 2024

Ημιμόνιμη βαφή μαλλιών: 3 καλοί λόγοι για να την επιλέξεις
IG @ginemargrethe
Υπέροχο χρώμα μαλλιών, χωρίς δεσμεύσεις

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας είναι πάντα μια καλή ιδέα, καθώς ανανεώνει την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή μας. Όμως, η αλλαγή αυτή δεν χρειάζεται να διαρκέσει για πάντα. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή είναι η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την εικόνα των μαλλιών μας, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να δεσμευτούμε με αυτή την επιλογή για καιρό.

Γιατί να επιλέξεις την ημιμόνιμη βαφή μαλλιών

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας

Μπορεί να σκέφτεσαι να βάψεις για πρώτη φορά τα μαλλιά σου, αλλά παράλληλα σε κατακλύζει η ανασφάλεια; Θέλεις να πειραματιστείς με μια νέα, πιο τολμηρή απόχρωση από τα συνηθισμένα; Τότε η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών είναι ιδανική για εσένα. Δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά και αφαιρείται με το απλό λούσιμο.

Καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά

Τα γκριζάρισμα των μαλλιών είναι μια απόλυτα φυσιολογική συνέπεια. Μπορεί η εικόνα των γκρίζων μαλλιών για κάποιες γυναίκες να είναι απογοητευτική, αλλά μια ημιμόνιμη βαφή μπορεί να προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη λύση.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Extreme αποχρώσεις

Σκέφτηκες ποτέ να δοκιμάσεις έντονα χρώματα μαλλιών, όπως το ροζ ή το μωβ αλλά δεν ήσουν έτοιμη να κάνεις αυτό το βήμα; Με μια ημιμόνιμη βαφή μαλλιών η δοκιμή αυτών των χρωμάτων τώρα γίνεται πιο εύκολα από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.