ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Wet look: Πώς να δημιουργήσεις το πιο hot καλοκαιρινό χτένισμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Ιουνίου 2024

Wet look: Πώς να δημιουργήσεις το πιο hot καλοκαιρινό χτένισμα
IG @lilyaldridge
Το wet look είναι ένα από τα πιο sexy χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου, αυτό το καλοκαίρι

Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετά. Κι ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται στην όψη ενός υπέροχου wet hair look. Το wet hair look ουσιαστικά αναδημιουργεί τον τρόπο που φαίνονται τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα, αλλά με προϊόν. Ενώ είναι ένα δυνατό να δημιουργηθεί στους περισσότερους τύπους μαλλιών, «λειτουργεί» καλύτερα σε σπαστά μαλλιά οποιουδήποτε μήκους. Ωστόσο, φαίνεται υπέροχο και σε κοντά, ίσια μαλλιά. Δημιουργεί μια αβίαστη εμφάνιση που, όταν συνδυάζεται με οποιοδήποτε ρούχο, αντικαθιστά μια απλή εμφάνιση χωρίς κόπο σε κομψή, σέξι και με καλοκαιρινά vibes εικόνα.

Πώς να δημιουργήσεις το Wet Look

Θα χρειαστείς:

  • Ορό που μειώνει το φριζάρισμα
  • Styling spray
  • Leave-in conditioner

Βήμα 1: Ξεκίνα, έχοντας νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Εάν τα μαλλιά σου έχουν λεπτή ή μέτρια υφή και πάχος , ξεκίνα το styling με βρεγμένα μαλλιά.Εάν τα μαλλιά σου είναι πιο πυκνά και η τρίχα πιο χοντρή, θα σε βολέψει περισσότερο να ξεκινήσεις με στεγνά μαλλιά.

Βήμα 2: Πρόσθεσε ορό ή leave-in conditioner

Αν τα μαλλιά σου είναι λεπτά, εφάρμοσε πρώτα με έναν ορό που μειώνει το φριζάρισμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
Αν τα μαλλιά σου είναι πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά, είναι προτιμότερο να εφαρμόσεις αρχικά ένα leave-in conditioner μέχρι να τα κάνεις να αισθανθούν σαν να είναι πράγματι υγρά.

Βήμα 3: Ψέκασε ένα styling spray

Ολοκλήρωσε το look wet hair με ένα σπρέι styling, του οποίου το κράτημα θα επιλέξεις και πάλι με βάση τον τύπο και το πάχος των μαλλιών σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.