ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

En vacances: Αυτά είναι τα απόλυτα steps φροντίδας των μαλλιών στις διακοπές


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Αυγούστου 2024

En vacances: Αυτά είναι τα απόλυτα steps φροντίδας των μαλλιών στις διακοπές
IG @franziskanazarenus
Εύθραυστα, θαμπά κι αποχρωματισμένα. Έτσι φαίνονται τα μαλλιά στις διακοπές λόγω της έκθεσής μας σε επιβλαβείς παράγοντες

Ήλιος, αλάτι, χλώριο, αέρας και styling. Στις διακοπές αυξάνεται ο αριθμός των επιβλαβών παραγόντων για τα μαλλιά μας. Συχνά τα βλέπουμε φριζαρισμένα, θαμπά με σχισμένες άκρες ακόμα και σπασμένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να αλλάξουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας και να προχωρήσουμε σε μια πιο δραστική και στοχευμένη περιποίηση μαλλιών, ειδικά για αυτή την περίοδο των διακοπών.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Beauty tip No1: H φροντίδα των μαλλιών ξεκινάει από τον καθαρισμό, επομένως πρέπει να επιλέξεις ένα σαμπουάν, ειδικά σχεδιασμένο για την περιποίηση των μαλλιών μετά την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Beauty tip No2: Ακόμα κι αν αποφεύγεις να κάνεις μάσκες μαλλιών στο σπίτι, στις διακοπές δεν πρέπει να παραλείπεις για κανέναν λόγο αυτό το step. Μια μάσκα επανόρθωσης και αναδόμησης των μαλλιών αποτελεί must για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Beauty tip No 3: Αν είσαι skincare addicted γνωρίζεις την αξία μιας αντηλιακής σύνθεσης για την επιδερμίδα του προσώπου, αλλά και του σώματος. Αν είσαι όμως πραγματικά λάτρης της ομορφιάς, θα γνωρίζεις ήδη ότι το αντηλιακό μαλλιών είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.