ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Tonic: Το προϊόν περιποίησης μαλλιών που δεν φανταζόσουν ότι χρειάζεσαι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Σεπτεμβρίου 2024

Hair Tonic: Το προϊόν περιποίησης μαλλιών που δεν φανταζόσουν ότι χρειάζεσαι
IG @hannaschonberg
Τι προσφέρει στα μαλλιά και πώς χρησιμοποιείται το hair tonic

Οι haircare ρουτίνες ποικίλλουν και εξελίσσονται συνεχώς. Υπάρχει πάντα ένα βήμα, ένα προϊόν ή ένα στυλ που δεν είναι αρκετά τελειοποιημένο. Ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι στόχοι των μαλλιών μας, οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να επωφεληθούμε από επιπλέον όγκο, καθορισμένη υφή και μια συνεργασία συστατικών που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται εκπληκτικά λαμπερά. Επομένως ίσως ήρθε η στιγμή να ενσωματώσουμε στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας ένα hair tonic.

Πρόκειται για μια πολύ ελαφριά θεραπεία που μπορεί να μας βοηθήσει να ενυδατώσουμε το τριχωτό της κεφαλής μας, να ενισχύσουμε τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών μας. Το hair tonic μπορεί να είναι απλώς η «απάντηση» σε πολλές από τις ανησυχίες μας σχετικά με την περιποίηση και την φροντίδα των μαλλιών μας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Τα οφέλη του hair tonic

Εξισορροπεί το ξηρό τριχωτό της κεφαλής: Προσφέρει μια έκρηξη υγρασίας στο κατά τα άλλα ξηρό τριχωτό της κεφαλής, επαναφέροντας την ισορροπία στην περιοχή.

Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος: Προάγει ένα υγιές περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος.

Ξεμπερδεύει τα μαλλιά: Θρέφει τα μαλλιά, βοηθώντας να μαλακώσουν και να ξεμπερδέψουν πιο εύκολα.

Ενισχύει τη λάμψη: H πρόσθετη υγρασία και θρέψη αυξάνει τη λάμψη στα μαλλιά.

Μειώνει το φριζάρισμα: Αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, το hair tonic βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος στα μαλλιά.

Προσθέτει όγκο και υφή: Ορισμένες φόρμουλες μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του όγκου και στη δημιουργία υφής στα λεπτά και ίσια μαλλιά.

Αποτρέπει το σπάσιμο

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Πώς χρησιμοποείται το hair tonic

Μετά τον καθαρισμό και την περιποίηση, στεγνώνουμε τα μαλλιά με μια πετσέτα. Έπειτα, εφαρμόζουμε το hair tonic στη ρίζα των μαλλιών και στις άκρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μια βούρτσα ή μια χτένα με φαρδιά «δόντια» για να ξεμπερδέψουμε τα μαλλιά, ξεκινώντας από τις άκρες και φτάνοντας μέχρι το τριχωτό της κεφαλής. Ολοκληρώνουμε με το στέγνωμα των μαλλιών και το styling, όπως θα κάναμε σε κάθε άλλη περίπτωση. Είναι τόσο απλό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.